Sećate li se naše pevačice? Proslavila se velikim hitovima, a onda povukla, završila medicinu i udala za fudbalera: Danas ovako izgleda

13.11.2023

17:26

0

Dajani su predviđali blistavu karijeru, ali je ona od toga odustala

Sećate li se naše pevačice? Proslavila se velikim hitovima, a onda povukla, završila medicinu i udala za fudbalera: Danas ovako izgleda
Dajana Penezić - Copyright Printscreen Youtube/Gold Music TV

Dajana Penezić se pre skoro dve decenije, kao veoma mlada, pojavila na domaćoj sceni i osvojila publiku. Njene pesme "Levo, levo", "Adrenalin", "Sledeći" bile su veliki hitovi, ali ona je ipak rešila da estrada nije za nju.

Iako su joj predviđali i te kako dobru karijeru pevačice, ona je odjednom rešila da se povuče i posveti studijama medicine. Diplomu je i dobila, pa je kao lekar radila u jednoj državnoj ustanovi neko vreme.

Dajana se 2019. godine udala za fudbalera Darka Gojkovića, a naredne godine su dobili sina Alekseja. Nekadašnja pevačica se retko pojavljuje u medijima, prija joj život iza kamera, a neretko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz privatnog života.

Tako možemo da vidimo da se nije mnogo u izgledu promenila, te da je i dalje prirodna lepotica, kakvom se i predstavila u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike