Bilo je stvari koje su me podsećale na mog oca: Gvinet Paltrou otkrila zbog čega se zaljubila u supruga

15.11.2023

23:39

0

Oboje iza sebe imaju brakove

Bilo je stvari koje su me podsećale na mog oca: Gvinet Paltrou otkrila zbog čega se zaljubila u supruga
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou već godinama je u vezi sa producentom Bredom Falčakom. Kako je glumica rekla, jedan od glavnih razloga zbog koga se zaljubila u njega je velika sličnost sa njenim pokojnim ocem Brusom Paltrouom, takođe poznatim producentom koji je preminuo 2002. godine od posledica kancera. 

- Bilo je stvari koje su me podsećale na mog oca. Tipa što je plavook, Jevrejin, TV pisac, sa zlatnim srcem i odličnim smislom za humor - rekla je Gvinet, prenosi People. 

Profimedia
 

Producent projekata kao što su "American Horror Story", "Scream Queens" i Pose", kod svoje supruge posebno ceni lojalnost. 

- Ako te voli, ona je tvoj šampion. Za nju je dobro što ti ide. Ona bukvalno vrišti kada od nekoga čuje dobre vesti za tebe - rekao je Bred i dodao da je ona savršena žena. 

Glumica njihov dom naziva "Faltrou", a u ovoj mirnoj porodičnoj oazi, osim njih, uživaju i njihova deca iz prethodnih brakova. Naime, Gvinet sa muzičarem Koldplejem Krisom ima dvoje dece, Epl i Mozesa, a Bred ima Izabelu i Brodija. 

Profimedia
 

- Teško je, niko vam ne govori kako da to uradite. Sada je to jedna od stvari koja mi donosi najviše sreće u životu.

Podsetimo, glumica se nedavno oprobala i u biznisu, te je lansirala svoju kozmetičku liniju proizvoda za kožu, negu tela i kose. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike