"Ne uživam u tome, tekstovi su preagresivni i napadni, to je sve usiljeno": Ćemo oštro po novim muzičkim zvezdama

30.11.2023

09:21

0

Pevač tvrdi da je nova muzika nekvalitetna

"Ne uživam u tome, tekstovi su preagresivni i napadni, to je sve usiljeno": Ćemo oštro po novim muzičkim zvezdama
Amal Ćeman Ćemo - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Amal Ćeman Ćemo popularnost je stekao u takmičenju "Zvezde Granda", a potom karijeru izgradio kao pevač folk muzike. 

Za razliku od nekih drugih pevača, Ćemo ne planira da se prilagođava trendovima, pa je u skladu sa tim i prokomentarisao rad trepera poptu Vojaža, Nućija i Devita.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- To su momci koji se trude, ne potcenjujem ih, ali meni se to ne dopada. Ne uživam u tome, tekstovi su preagresivni, prenapadni, nema tu ni ljubavi ni emocija. Veliki deo populacije to sluša, zato treba da postoji. Zašto da ne? Ipak, nema tu kvaliteta, sve je usiljeno. To je trendovska muzika, kako počne tako se i završi. Te pesme neće imati rok trajanja, kao što imaju, na primer, numere Tome Zdravkovića, Zdravka Čolića, Predraga Tozovca... Polako se vraćaju stare pesme, a tako i treba da bude - istakao je pevač. 

Ćemo je dodao i da je od malena verovao u to da će biti pevač, ali da su se stvari mnogo promenila u odnosu na period njegovog detinjstva.

ATAImages/ A.A.
 

- Nikada nisam imao muzičkog uzora, ali sam voleo da slušam Čolu. Ko njega ne sluša, taj ne zna šta je muzika. Voleo sam da slušam Anu Bekutu, Lepu Brenu, Draganu Mirković, Snežanu Đurišić... Više sam voleo pop muziku nego ovo što pevam. To se kasnije odrazilo na moje nastupe, pa sam prvih sat vremena znao da pevam samo pop pesme.

Iako je Crnogorac, veliki je ljubitelj i Grčke, pa se nada da će starost provesti tamo.

- Obožavam Grčku, tamo se jako lepo osećam. Pre nekoliko meseci sam otišao na pet dana na Tasos, a ostao ceo mesec. Planiram tamo da se penzionišem. Pored Crne Gore, gde mi je porodična kuća, vreme ću provoditi i u Grčkoj. Jednom mesečno se spustim dole, do Soluna ili Atine, da napunim baterije. Težim ka tome da pazarim nekretninu u Grčkoj - zaključuje Ćemo za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike