Ćemo priznao koliko je plakao zbog zdravstvenih problema: Prvo su me spasli sepse, pa sam morao i na operaciju, strašno!

22.12.2022

19:05

1

Pevač objašnjava kako je veliki emotivac, te da ume da zaplače posebno iz nemoći

Ćemo priznao koliko je plakao zbog zdravstvenih problema: Prvo su me spasli sepse, pa sam morao i na operaciju, strašno!
Amel Ćeman Ćemo - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Amel Ćeman Ćemo je gostujući u jednoj emisiji otvorio dušu, pa priznao da je izuzetno emotivan muškarac, koji i te kako ume da zaplače - posebno iz nemoći. Ovom prilikom, osvrnuo se i na svoje zdravstvene probleme koji su ga u jednom trenutku bili dotukli toliko da je ridao sam u kolima.

- Razne životne okolnosti mogu muškarcu da nateraju suze na oči - počeo je Ćemo svoju priču u „Milizmu", pa nastavio o drami koja ga je sustigla na privatnom planu, a tiče se konkretno njegovog zdravlja.

- Imao sam skoro jedan zdravstveni problem koji je izazvao baš te suze. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali prošlo je nešto kroz mene i trajalo je sat vremena, a onda sam počeo da funkcionišem. Psiha je zaista čudo, a ja do tada nisam znao koliko sam jak - kazao je pevač, te dodao:

„Saznao sam da sam bolestan, pa za dva dana pevao..."

- U početku nije bilo strašno, a onda je bilo mnogo strašno. Krenule su neke infekcije u grlu. Morao sam se da se javim na VMA i tretirali su me tako da su me bukvalno spasli od sepse. Tu nije bio kraj, pa sam morao da se javim i na ORL odeljenje. Konstatovali su da odmah moram da se operišem. Patološki nalaz koji sam čekao mesec dana uopšte nije bio dobar. Kada mi je lekar to saopštio, ja sam prestao da ga slušam. Samo sam hteo da izađem iz ordinacije! Seo sam u kola i počeo da plačem. Posle svega sam dobro zahvaljujući našim doktorima, ali i psihički sam dobro. Pevao sam dva dana nakon saznanja da sam bolestan, jer ko sam ja ako ne radim ono što volim... Nisam hteo da sedim kući i da se samosažaljevam - objasnio je on u okviru pomenute emisije.

Amel Ćeman Ćemo, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike