Srpski jutjuber stavio veštačke zube, pa šokirao javnost! Svoje zdrave izbrusio je zbog ovih? Oprečnim komentarima ne vidi se kraj! (FOTO)

29.11.2023

18:40

0

Ovaj potez i te kako ga je i koštao

Srpski jutjuber stavio veštačke zube, pa šokirao javnost! Svoje zdrave izbrusio je zbog ovih? Oprečnim komentarima ne vidi se kraj! (FOTO)
Stefan Janković - Copyright Instagram screenshot / stefan_jankovich

Stefan Janković, jutjuber poznatiji kao Janko, mnoge je zgranuo pošto je svoje, zdrave zube rešio da zameni krunicama i tako dođe do „holivudskog osmeha". On je, inače, pre svega nekoliko meseci skinuo protezu koju je nosio dve godine, bruje dalje mediji, ne bi li svoje zube doveo do savršenstva.  

Uprkos tome što su ga fanovi savetovali da krunice potom ne radi, jutjuber je prelomio u suprotnu stranu pa i pokazao detalje procesa, koji vas čekaju u galeriji koja sledi.

Oprečni komentari koje je izmamio značajno su „glasniji" od pohvala.

„Ne preporučujem nikome da brusi svoje prirodne zube", „ne bi trebalo da uništavaš svoje zube, imaš samo 20 godina, a zubi su za tvoju vilicu preveliki i vidi se iz aviona da su veštački", „promašaj, Janko", samo su neki od njih, dok je Janko, čini se, zadovoljan svime.

Posebnu pažnju, takođe, privukao je jedan u kom se navodi da ovaj zahvat košta više od 5.000 evra i to ukoliko pacijent ima svoje zube. Pojedinci su pisali i da Stefan „mora da je poludeo" kad je zdrave zume zamenio ovim, za ovoliki novac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike