Oglasila se Suzana Jovanović nakon glasina da je u svađi sa Brenom i Bobom: Nisu došli na slavu kumovima, a ovo kaže pevačica

29.11.2023

13:24

0

Virtuelni život je ne zanima

Oglasila se Suzana Jovanović nakon glasina da je u svađi sa Brenom i Bobom: Nisu došli na slavu kumovima, a ovo kaže pevačica
Copyright Foto/Antonio Ahel/ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović nedavno su proslavili Aranđelovdan, a prvi put među gostima nisu bili njihovi kumovi Suzana Jovanović i Saša Popović. Osim toga, primetno je i da se Suzana na Instagramu ne prati sa članovima porodice Živojinović, a sve ovo bilo je dovoljno da se prošire glasine o tome da su se dugogodišnji prijatelji i kumovi posvađali. 

- Nemojte, molim vas, meni Instagram ne znači ništa, ja živim stvarni život, ne virtuelni. Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam sam toliko aktivna - rekla je Suzana.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je dodala i da nju društvene mreže ne zanimaju, te da to ne utiče na njen realni život.

- Samo da vam kažem, Saša i ja smo porodični, veoma smo tradicionalni i požrtvovani ljudi i sa Brenom i Bobom se privatno družimo, a te virtuelne stvari nas ne zanimaju. Mene ne zanima da li me neko prati ili ne prati, ko mi je lajkovao i pogledao fotografiju. To me ne zanima - dodala je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Suzana se osvrnula i na to što Saša i ona nisu bili na proslavi krsne slave Živojinovića.

- Sada ću vam reći i znajte da će tako biti zauvek, mi smo kumovi, družimo se, poštujemo i volimo i to je tako i biće. Slažemo se i tu nema nikakvih problema - kazala je uznemireno Suzana za Infromer. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike