Jana rekla kako Jašar okreće glavu kad je vidi: Evo šta je on na to imao da kaže!

28.11.2023

22:55

0

Ahmedovski naglašava da ni sa kim s estrade nema problema

Jana rekla kako Jašar okreće glavu kad je vidi: Evo šta je on na to imao da kaže!
Jašar Ahmedovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jana Todorović mnoge je iznenadila pošto je u jednoj emisiji ispričala kako se ni Jašaru Ahmedovskom u poslednje vreme ne javlja, te da je on jednom prilikom okrenuo glavu pošto su se susreli.

Pevač, međutim, nije siguran u čemu je tu u stvari problem.

„Ne znam ni kad je to bilo!"

Jašar Ahmedovski, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Čuo sam to. Zaista, nemam pojma kad je to bilo. Mislim, ako se ja nisam javio, što se ona nije meni javila? Ne vidim razlog. Jana i ja nemamo nikakav problem, niti neke svađe, ne daj Bože. Ni sa kim, ne samo sa njom, ne znam odakle joj ta priča - začuđen je bio Ahmedovski u „Premijeri".

Podsetimo, Todorovićeva je tokom jednog televizijskog pojavljivanja ispričala da sa Stojom ne razgovara, a i da se odnedavno ni Jašaru više ne javlja.

- Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se, ne znam iz kog razloga. Prestala je da se javlja, nekada samo iz daleka, pa sam rekla: „Ili se pozdravljamo ili ne". Ja se ne javljam Jašaru u poslednje vreme, ni on meni. On okrene glavu, naravno, okrenem i ja. Mi letimo iz Ciriha za Beograd, bilo je nešto oko nekih pregleda ili tako nešto, bio je moj suprug. Vidimo da Vesna i Đole ulaze u avion, seli su i odmah su zaspali - kazala je bila Jana u „Amidži šouu", pa i šokirala javnost.

Jana Todorović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike