"Naravno da manipulišem": Jana Todorović iskreno o suprugu, svađama u braku i ćerki

28.10.2023

19:52

0

Ćerka joj je na prvom mestu

"Naravno da manipulišem": Jana Todorović iskreno o suprugu, svađama u braku i ćerki
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jana Todorović godinama je u skladnom braku sa suprugom koji se retko pojavljuje u medijima. Njih dvoje imaju ćerku Kristinu Džulijen, a kako pevačica tvrdi, ona nikada ne prisustvuje njihovim svađama. 

- Ja sam 27 godina u srećnom braku. Kao prvo, za mene je brak svetinja i ono što je najsvetije su deca. Ja sam odrasla u kući gde je bilo nesuglasica, ali mi smo kao deca bili po strani. Kad imam problem s mužem, ako se zakačimo oko nekog kuvanog jela i toga da li čorba dovoljno slana, ja isti kažem ćerki da ide u svoju sobu - rekla je Jana. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

Pevačica je dodala i koje metode koristi kada je manipulacija u pitanju. 

- Naravno da manipulišem. Kukam od ranog jutra da me boli rame, da me boli ruka od mikrofona. Desi se da me moj suprug sačeka na aerodromu i isto tako kuka. Šta sam ja sve prošla na putu, prilazi svako i dolazi. Taj vlasnik kluba ili veselja je ili zadovoljan ili nije, pa će platiti sutra ili prekosutra na račun, ma muka - poručila je pevačica u "Magazinu In".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Janina ćerka Kristina će uskoro proslaviti 18. rođendan, a za tu priliku poželela je da joj peva Šemsa Suljaković. 

- Uveliko su krenule pripreme. Videćemo za poklon, volela bih nešto vredno da joj poklonim. Mislili smo bez neke veće žurke, ali ona ipak zahteva da to bude veće slavlje. Volela bi da joj Šemsa Suljaković bude na rođendanu, voli sve što i mama - rekla je Jana za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike