Jana bez dlake na jeziku o novcu, nekretninama, ali i o tome koliko se žrtvovala za ćerku: Tek sad me razume!

27.10.2023

10:10

0

Naslednicu je, naime, često ostavljala s tetkom, babom, ocem, te odlazila da zarađuje za njeno bolje sutra

Jana bez dlake na jeziku o novcu, nekretninama, ali i o tome koliko se žrtvovala za ćerku: Tek sad me razume!
Jana Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jana Todorović, pre nego što je održala jedan nastup u Beogradu, porazgovarala je s okupljenim medijima na razne teme i - u društvu svoje lepe ćerke Kristine Džulijen, koja na nju veoma liči. Tada, otkrila je da mezimici ranije nije bilo pravo kada bi je majka ostavljala zbog posla, ali da je vremenom shvatila o čemu se tu u stvari radi.

- Najveća žrtva mi je što su mi falili porodica i ćerka, ali jednog dana će mi sigurno biti zahvalna što je ostajala sama sa tetkom, tatom i babom. Ja sam morala da radim da bih joj obezbedila bolji život. Kad je bila mlađa, stalno se raspravljala sa mnom i govorila mi što je ostavljam, a sad kako postaje zrelija, shvata sve - kazala je pevačica, koja potom nije krila ni kako je doterala svoju liniju.

 

 

- Smršala sam sedam, osam kilograma; prvo sam koristila injekcije, one što se špricaš jednom nedeljno u stomak, a onda sam pila neke tabletice, ujutru, jednu. Izgubila sam apetit i zadovoljna sam. Moj muž voli da sam mršavija. Ne da mi da pijem te tablete i smatra da je bolje da skidam prirodno kilograme, moje zdravlje mu je na prvom mestu, ali nemam vremena za neke dijete - objasnila je ona, kojoj dalja pitanja vezana za njene nekretnine nisu posebno prijala.

Posebno ne ona o, kako se pisalo, spratu u Kuli Beograd.

- Nemoj to da me pitaš - rekla je odsečno, ali ipak i nastavila:

- Mogu da dam broj od svog svekra, pa da njega lepo pozovete, da pitate o tome. Ja sam neko ko lepo radi, ima svoj biznis, svoju kuću, svoju porodicu. Znam gde mi ide novac, to je to. Ja imam svoju kulu! Kula je puna kučića, mačića i tako dalje.

Što se tiče priče da je na jednoj tezgi dobila ključeve od kola, kazala je:

 

 

- Ključeve od kola što su mi dali na tezgi? Ne, to je bilo zezanje. Toliko je bilo bakšiša da sam, zaista, mogla da kupim jedan automobil. To se podelilo na ravne časti sa kolegama - izjavila je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike