Ovaj sportista je brat Nenada Jezdića: Vrlo je uspešan i cenjen u svojoj profesiji (FOTO)

28.11.2023

18:45

0

Retko govori o privatnom životu

Ovaj sportista je brat Nenada Jezdića: Vrlo je uspešan i cenjen u svojoj profesiji (FOTO)
zvevzdara_teatar_press_09112021_0066 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Nenad Jezdić rodom je iz Valjeva, gde se pre par godina i vratio, pa se pored glume uspešno bavi i poljoprivrednim poslovima. 

Jezdić vrlo retko govori o svom privatnom životu, pa malo ko zna da je njegov brat proslavljeni sportista. Reč je o rukometašu Aleksandru Saši Blagojeviću, koji je neko vreme obavljao i funkciju predsednika Rukometnog kluba Partizan. 

ATAImages/ A.A.
Aleksandar Blagojević

Blagojević je rukomet igrao za vodeće klubove Srbije i Evrope, a 1996. godine je sa reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu.

Supruga poznatog glumca gotovo se nikad ne pojavljuje u javnosti, a jednom prilikom je Nenad otkrio kako su izgledali njihovi počeci. 

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - priznao je glumac svojevremeno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike