Brat Sava Perovića obožava tetovaže! Pevač se pohvalio: Mlađi je, lepši i luđi od mene (FOTO)

19.04.2023

00:31

0

Bogoljub je posetio pevača u Beogradu

Brat Sava Perovića obožava tetovaže! Pevač se pohvalio: Mlađi je, lepši i luđi od mene (FOTO)
Savo Perović - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda” Savo Perović članove svoje porodice retko kada eksponira u javnosti. Njegova majka, Suzana Perović Blondi je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa za tim nema ni potrebe, ali zato njegov brat i otac vode mirniji život.

Perović je iskoristio priliku da sa pratiocima na Instagramu podeli kako izgleda njegov brat Bogoljub koji živi u Baru, a došao je da ga poseti u srpskoj prestonici. Za razliku od brata, on je nešto tamniji, ali imaju identične crte lica. 

- Malo mi došao mlađi i lepši brat. I luđi - napisao je Perović u opisu snimka sa bratom. 

Bogoljub nije aktivan na društvenim mrežama, ima dva profila, ali poslednju fotografiju je objavio pre nešto više od tri godine. Ukoliko je suditi prema fotografijana na Instagramu, Bogoljub vodi miran život i obožava tetovaže. 

Podsetimo, Savo Perović je bio jedan od favorita za pobedu na Pesmi za Evroviziju, a onda je usledio pravi šok, kada je ispao tokom prve polufinalne večeri, te tako ni sam pevač nije krio nezadovoljstvo zbog ishoda. 

ATAImages/Antonio Ahel
Savo Perović

 

- Konkretno, organizacija RTS i ljudi koji tamo rade, sve pohvale za njih. Što se tiče drugih ljudi, možda nisam mnogo kompetentan da pričam, ali nisu nam baš izašli u susret koliko bi trebalo. Niko od nas nije tražio neke stvari, ali oni su nama ostavili prostora da mi možemo da menjamo kadrove, da možemo da se bavimo raznim stvarima. Bilo je mnogo proba, na kraju nije ništa ispalo po dogovoru. To nije bio problem samo sa mnom, već i sa drugima, ali ne znam da li će to neko reći. Ni ja generalno neću nikome da se zameram. Protiv RTS nemam ništa, ali smatram da nas kao izvođače nisu ispoštovali što se tiče kadrova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike