Olja Karleuša imala ozbiljne zdravstvene probleme: Kada sam bila bolesna razmišljala sam da li je to iskušenje

28.11.2023

13:28

0

Evo šta joj je pomoglo tokom oporavka

Olja Karleuša imala ozbiljne zdravstvene probleme: Kada sam bila bolesna razmišljala sam da li je to iskušenje
Olja Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica OIja Karleuša pre desetak godina odlučila je da uspori sa karijerom i posveti se porodičnom životu. Iako je nije bilo mnogo u medijima, sve je šokirala vest da se pevačica pre par godina susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. 

Naime, njoj su lekari dijagnostikovali tromb, ali i emboliju pluća, zbog čega je provela izvesno vreme u bolnici uz jaku terapiju. Period oporavka bio je veoma izazovan, a Olja tvrdi da joj je mnogo pomogla vera.

- Svaki čovek koji je imao problem sa zdravljem zna da su to teške borbe. Nikada ne znaš kojim putem treba da ideš, ali ja sam večiti optimista. Moje veče kreće sa molitvama za ozdravljenje bolesnih, tako da sve vam je jasno. Molitva je lek. Volim čoveka koji veruje, verujem u sve vere. U najtežim situacijama samo vera može čoveku da pomogne. Kada sam imala taj zdravstveni problem pomislila sam da li sam nešto pogrešila ili je to iskušenje…ne mogu vise da razmišljam o tome, želim da nastavim da živim normalno - rekla je Olja za Blic dan.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Olja je godinama u braku sa Predragom Petrovićem sa kojim ima sina Pavla, a od početka njihove veze postojala su stroga pravila.

- Kada smo se upoznali ja sam otišla za Austriju, bila sam tamo 13 dana, imala sam boravište. Bila sam sedam dana u Parizu, mi smo se za mesec i po dana videli tri puta i počeli da živimo zajedno, a čim smo počeli da živimo zajedno ja sam rekla – što se tiče izlaženja to možeš da zaboraviš, jer ako budemo izlazili bićemo u iskušenju i ti i ja. Pevanje mu nikada nije smetalo, ja kada idem da pevam, ja idem da pevam, neću sigurno da pravim gluposti na svom poslu - rekla je ona u emisiji Ispovest. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike