Šijan se ženi u crkvi u kojoj je kršten dok mu je otac još bio živ! „Teško mu je što na ovako bitan dan neće biti s njim!"

17.09.2022

18:15

2

I Božinovskoj neka sećanja teško padnu, dok se raduje svadbi sina

Šijan se ženi u crkvi u kojoj je kršten dok mu je otac još bio živ! „Teško mu je što na ovako bitan dan neće biti s njim!"
Mirko Šijan - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Bojana Rodić i Mirko Šijan će se sutra, 18. septembra, zavetovati jedno drugom na večnu ljubav u crkvi u Surčinu u kojoj se on krstio dok mu je otac Zoran još bio živ. Zoran Šijan je, prema pisanju domaćih medija, takođe bio vezan za tu crkvu, a pevačici Goci Božinovskoj, s kojom je i dobio Mirka, takođe ovih dana neka sećanja teško padnu.

Svakako, raduje se svadbi, koja samo što nije.

- Mirko je sam izrazio želju da se venčanje održi u crkvi u Surčinu, u kojoj je kršten i u koju odlazi uvek kad ima vremena. Za nju je bio vezan i njegov pokojni otac Zoran, a svi znaju koliko on voli svog oca i koliko mu je teško što na ovako bitan dan neće biti s njim. Goca je ovih dana isto veoma sentimentalna. Seti se često svih lepih događaja u porodici dok je Zoran bio živ, a Mirko beba. Pomalo joj to i teško pada, ali je najsrećnija majka na svetu - tvrdi izvor za „Kurir" i dodaje da pevačica zato, između ostalog, nije žalila 25.000 evra, koliko je potrošila na svadbu.

Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje"
 

Podsetimo, pre crkvenog venčanja Mirko će u jutarnjim satima iz svoje porodične kuće otići po mladu u Titel, gde će biti ispoštovani svi običaji. Najpre će morati da pogodi jabuku, koju će tast i tašta postaviti baš visoko, tako da mu uopšte neće biti lako.

Zatim, svi će se zajedno uputiti u Surčin, a iz crkve se nastavlja u obližnje Jakovo, na svadbeno veselje. Da bi sve prošlo u najboljem redu, Bojana i Mirko su angažovali i privatno obezbeđenje.

Za najmlađe - i igraonica!

- Za slavlje se nije žalilo. Cena menija po osobi je 42 evra. Biće tu svega. Najviše srpskih specijaliteta, raznih vrsta pića, nekoliko torti... Najpre će biti organizovan koktel dobrodošlice. Svi gosti će imati obezbeđen parking, deca će imati igraonicu, a prvu bračnu noć će mladenci provesti u specijalnom apartmanu u okviru kompleksa. Inače, da bi se zaštitili od radoznalih pogleda i kako bi se svi osećali sasvim bezbedno, mladenci su angažovali i privatno obezbeđenje, koje će o njima voditi računa ceo dan - zaključuje insajder.

Bojana Rodić i Mirko Šijan, ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike