Priča se da se Milena Ćeranić pomirila sa bivšim: "Otišla sam kod jedne od mojih nekoliko ljubavi"

26.11.2023

17:24

0

Ponovo zaljubljena

Priča se da se Milena Ćeranić pomirila sa bivšim: "Otišla sam kod jedne od mojih nekoliko ljubavi"
Milena Ćeranić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milena Ćeranić iza sebe ima turbulentan ljubavni život. Nekoliko dugih veza doživeli su krah, a nedavno je počelo da se spekuliše da je obnovila jednu staru romansu.

Ipak, ostala je misteriozna na pomen ove teme.

- Ja jesam otišla kod jedne od nekoliko mojih ljubavi... ako je drugima dosadno, neka razmišljaju o tome kod koga samo bila. Neću reći da li je u pitanju dečko! Ja sam uvek zaljubljena... nekad nemam vremena za to, ali se trudim da budem zaljubljena. Čujem da pominju i moju svadbu u narednim godinama, pa možda se i to desi, ko zna - rekla je pevačica za Premijeru.

Kao što je poznato, Milena je na početku karijere bila u vezi sa Nemanjom Stevanovićem. Sa ovim kolegom je bila u jednom rijaliti programu, pa je javnost mogla da prati njihove svađe. 

Posle raskida, uplovila je u vezu sa košakrašem Vladimirom Dašićem, iako nisu želeli ovo da potvrde. Turbulentan odnos započeli su još 2011. godine, a trajao je sve do 2017. 

Milena je demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali je on više puta viđen kako izlazi iz njenog stana. Kako prenosi Kurir, nakon raskida Milena je izbegavala medije i u tajnosti tugovala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike