Milena Ćeranić osula paljbu po kolegi: Uopšte ga ne poštujem i to se neće promeniti!

31.10.2023

17:30

0

Ovime je mnoge iznenadila

Milena Ćeranić osula paljbu po kolegi: Uopšte ga ne poštujem i to se neće promeniti!
Milena Ćeranić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milena Ćeranić, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako sa Milošem Bojanićem nije u lošim odnosima, već misli da je on loš. Ovo mišljenje, tvrdi, niko ne može da joj oduzme ili promeni i prilično joj je drago zbog toga.

To, čak, uopšte i ne skriva.

„Ne poštujem ga, to je to!"

Miloš Bojanić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nije da smo u lošim odnosima, samo ga ne poštujem i to je to. Mi možda i kažemo zdravo kada se vidimo. Nikada se nisam posvađala sa njim, samo mislim da je on loš i to je to - istakla je u „Pulsu Srbije", pa dodala:

- Sve mogu da ti oduzmu, ali mišljenje ne. Baš mi je drago jer ne mogu mišljenje da mi oduzmu. Ne bih ja o ovome pričala da se ne zna javno. Nikada nisam volela da pravim reklamu preko tuđih imena, pominjući druge ljude i tako... - objasnila je Ćeranićeva, koja je svakako iznenadila ovom izjavom.

Milena Ćeranić, ATAImages/ A.A.
 

Potom, ispričala je kako joj je i stavove baš teško promeniti.

- Mišljenja ne menjam, a stavove teško. Možda nekim sazrevanjem, poglede usmeravam na važnije stvari, ali suštinski ne. Nikada se nisam ogrešila u svom mišljenju o drugima, jedino kada sam iracionalno htela da dam drugu šansu, pa tada pogrešim - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike