Olja Karleuša o pozadini hita „Žene lavice": Saša Popović nije bio posebno zadovoljan!

10.11.2023

18:35

0

Pesma „Brushalter" njoj nije neki favorit, ali nema nastupa na kojem je nije izvela

Olja Karleuša o pozadini hita „Žene lavice": Saša Popović nije bio posebno zadovoljan!
Olja Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Olgica Olja Karleuša napravila je haos na estradi objavivši „Žene lavice" pre dve decenije. Pesmu je za nju uradio Steva Simeunović, a ona je smatra vanvremenskim hitom.

Međutim, Saša Popović nije bio posebno oduševljen ni čitavim projektom, koji nosi isti naziv.

 

 

- Za mene je taj hit vanvremenski, ja sam došla kod Steve sa gotovim albumom. Meni je album bio gotov ali mi je Saša Popović rekao: „Ovaj album ništa ne valja, moramo da imamo A1", tako se zvala pesma koja je noseća na kaseti. Onda smo Lela i ja otišle kod Steve i on, kada je mene video sa plavom kovrdžavom kosom, atraktivna, 22 godine imam i najbolja asocijacija mu je bila žene lavice - objasnila je nedavno Olja, koja „za pojasom" ima i dosta provokativnih pesama.

- Snimala sam pesme koje su morale da budu pobedničke za ženu. Moja omiljena pesma je „Mamin sine" - otkrila je, pa nastavila:

„To je bila ideja Marine Tucaković!"

Marina Tucaković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Inače, mimo te balade uvek mora biti nešto poletno. Bilo je tu raznih pesama, meni je pesma „Brushalter" najneomiljenija pesma, u tom momentu je bila zicer, ali sada kako prolazi vreme, ona meni nije uvrštena u repertor na nastupu, ali ne postoji nastup na kom je nisam otpevala, jer se uvek traži. Tako da ona je štos pesma, to je bila ideja Marine Tucaković - objasnila je za „Novu" Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike