Ćerka Nataše Bekvalac napisala pismo Deda Mrazu: Nećete verovati šta je mala Katja tražila (FOTO)

25.11.2023

15:27

0

Pevačica ponosna

Ćerka Nataše Bekvalac napisala pismo Deda Mrazu: Nećete verovati šta je mala Katja tražila (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domu Nataše Bekvalac uveliko se sve sprema za predstojeće božićne i novogodišnje praznike. Osim ukrašavanja doma, podrazumevaju se i pokloni, a njena mlađa ćerka Katja iznenadila je pevačicu. 

Naime, ona je napisala pismo Deda Mrazu koje počinje sa: "Dragi Deda-Mraze, trudila sam se da budem dobra cele godine..."

U nastavku ona ističe da ima pregršt igračaka, pa joj one ne trebaju već je poželela nove knjige. Uz pismo je dostavila i spisak svih knjiga koje je poželela. 

Printscreen Instagram/bekvalceva
 

Pevačica nije krila koliko je ponosna na Katju, pa je ubrzo objavila sliku pisma. 

Podsetimo, Nataša je Katju dobila u braku sa Lukom Lazukićem za koga se u tajnosti udala, ali brzo i razvela nakon prijave za nasilje u porodici. 

- Tako je, ne mogu da kažem da nije tako. Nisam odlučila da kažem medijima, jer nisam dužna da govorim bilo šta, pogotovu jer je to bilo u najosetljivijem periodu, nisam još uvek izašla iz babina. Bila sam sveže porođena, jako sam bila osetljiva. To je bio period kada me nije zanimalo šta će javnost reći, krenula sam da vodim svoju borbu, jako stresnu i jako tešku, ali za mene neophodnu jer je u pitanju bilo moje dete. Baš me je bilo briga šta pričaju ljudi, a pričali su baš ružne stvari - rekla je Nataša prošle godine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike