"Mikiša mi je bio i mama i tata!" Bivši dečko Sandre Afrike joj je pomogao da ojača: Pogađale su me stvari!

24.11.2023

12:57

0

Na neki način joj je on zamenio roditelje

"Mikiša mi je bio i mama i tata!" Bivši dečko Sandre Afrike joj je pomogao da ojača: Pogađale su me stvari!
Sandra Afrika - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Sandra Afrika istakla je koliko joj je bilo teško na početku pevačke karijere, ali pomoć u tome da se izbori za svoje mesto, došla je od menadžera i tadašnjeg dečka Aleksandra Moskovljevića Mikiše.

Pevačica je na estradnu scenu zakročila izvodeći pesme "Afrika", "Kad me vidiš" i "Baš mi je žao", a u tom periodu joj je bilo teško.

Instagram printscreen/sandraafrika
Sandra Afrika pevačica

 

– Bukvalno nisam imala ni malo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, sticala sam ga vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k’ srcu srcu šta god da mi neko kaže, umelo je da me povredi - započela je Afrika i nastavila:

- Kraj sebe sam imala Mikišu menadžera koji me je gurao napred bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. To se često dešava kada se prepliću ljubav i posao da ima tu takmičenja, ali to ne sme da bude i ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vetar u leđa i zato je to tako danas.

24sedam
Sandra Afrika o menadžeru Mikiši

 

Folkerka ne zamera roditeljima što nisu mnogo prisutni u njenoj karijeri.

- Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je bukvalno bio i mama i tata i sve. Tada je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osećala da moji nisu prisutni, ne zameram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lepo je da čuvaju neku intimu njihovu – zaključila je Sandra u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike