Lukas rešio da raskrinka Futu: Jesi li platio porez, otimali ste od pevača

16.08.2023

15:58

1

I posle tužbe, kompozitor je sarađivao sa pevačem

Lukas rešio da raskrinka Futu: Jesi li platio porez, otimali ste od pevača
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Medijski rat Ace Lukasa i Aleksandra Radulovića Fute ne prestaje da jenjava. Nakon što je pevač u javnost izneo detalje o malverzacijama u radu kompozitora, oglasio se i Futa, pravdajući se da samo želi da zaštiti autorska prava. 

S druge strane, Lukas ne želi da stane, dok u javnost ne iznese sve pojedinosti o saradnji sa Radulovićem, kojima nikako nije zadovoljan.

Pexel/Antonio Ahel/ATA Images
Aca Lukas, Aleksandar Radulović Futa

- Ovim savšeno nemuštim odgovorom je sve objasnio (Futa). Samo dve stvari. Neka se javi jedna osoba na planeti kome su Futa i Marina dali „šakom i kapom“, ili u prevodu za džabe, po narodski! I pod dva: Šta ti nije jasno oko učešća Saše Popovća? Hoćeš da kažeš da nije istina da ti je na moje oči u tvom studiju isplatio lično u kešu 250.000 na ruke, za moj CD? Onaj koji je izdat za Grand. Hvala Bogu pa za sve postoje dokazi! Jedan od krucijalnih je taj da na mom CD-u piše Grand Production, a da ga je radio A. Radulović - Futa! Hoćeš li da kažeš da si ga dao Popoviću za džabe? Kako reče ti „šakom i kapom“? - kazao je Lukas u saopštenju za medije i dodao:

- Jedno je sigurno, a to je da ja od svih projekata sa tobom nisam nikada uzeo ni cvonjak! Da li će Popović da potvrdi? Pa čisto sumnjam, pošto ste i jedan i drugi koliko mi se čini, uradili nezakonitu transakciju! Jesi li platio porez za ovo? E, a sada neka ljudi pokušaju da zamisle koliko još je ovakvih stvari bilo i da je Aca Lukas samo jedan od mnogih sa kojima ste sarađivali. Pa onda neka sve to saberu, pa pomnože i onda da vidimo šta ti u stvari još hoćeš. Ti i tvoja supruga niste davali „šakom i kapom“ nego ste ljudima toliko otimali, da bi im na kraju i kapu uzeli i saku otkinuli! Sram te bilo!

Tv Pink Printscreen
Aca Lukas

Za sam kraj, Lukas je istakao da je Raduloviću dao 110.000 evra unapred za poslednji album, bez obzira na ranije peripetije u radu.

- Kad si toliko ljut i kada sam ti ja „toliko dužan“, zašto si mi posle tog događaja i tvoje tužbe koju si dobio, radio lično još tri CD-a? Za poslednji si dobio, ako se sećam, a sećam se, 110.000 evra! Unapred! (Stil života)?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike