Mića Megatrend ostaje bez kuće zbog dugova prema bivšoj ženi? On se oglasio, otkriveni šokantni detalji!

23.11.2023

22:04

0

Tvrdi da njegova bivša supruga ima veze sa nepoštenim radnjama

Mića Megatrend ostaje bez kuće zbog dugova prema bivšoj ženi? On se oglasio, otkriveni šokantni detalji!
Mića Megatrend - Copyright Pink

Mića Jovanović, srpski biznismen u javnosti poznatiji kao Mića Megatrend, navodno bi mogao da ostane bez svoje vile koja vredi nekoliko stotina hiljada evra. Kako se tvrdi, to bi moglo da se desi jer je izgubio spor od bivše supruge Milice Đorđević.

Milica i Mića su, navodno, pre nekoliko godina sklopili ugovor kod notara o sporazumnom razvodu braku u kom je, između ostalog, pisalo da je Jovanović dužan da Đorđevićevoj isplati 800.000 evra na ime podele imovine.

Međutim, Mića navodno nikada nije ispunio svoju obavezu, tvrdi "Kurir", pa je njegova bivša podnela tužbu, pozivajući se na pomenuti potpisani ugovor. Sud je presudio u njenu korist, ali biznismen ni nakon te presude nije dao novac Milici.

Potom je, kako piše pomenut medij, slučaj prebačen kod javnog izvršitelja, koji je doneo rešenje da se dug isplati zaplenom imovine. Na Jovanovićevo ime vodi se samo kuća na Senjaku koja vredi, prema proceni, 52.731.990 dinara.

Izvršitelj je, navodno, doneo zaključak o javnoj prodaji, na kojoj će Mićina kuća biti ponuđena svima koji žele da je kupe. Od tog novca biće izmiren dug prema Đorđevićevoj.

Antonio Ahel/ATA Images
Mića Megatrend

Jovanović, pak, tvrdi da je u sve umešan kriminal.

- Ne treba ništa da pišete pošto je cela stvar duboko u kriminalu! Ne prodaje se moja kuća, već kuća koja je od 2009. godine u vlasništvu Evroazijskog centra za strateški menadžment. Ni ja, a ni moja porodica nikada nismo živeli u toj kući. Radi se o organizovanom kriminalu, a u sprezi s mojom bivšom ženom Milicom, njenim advokatom Dejanom Ćasićem i izvršiteljem Nemanjom Protićem. Bolje je da dođete do mene da vidite dokumentaciju i da odložite pisanje za sutra - naveo je on.

Jovanovićeva kuća koju javni izvršitelj navodno sada prodaje, pre nekoliko meseci bila je tema medija jer je iz nje navodno izneta veća količina nakita vrednosti 300.000 evra, pet kilograma zlata, skupoceni "roleks", ženski sat "šafhauzen", zlatni lanac, masonski medaljon, zlatnici i starorimski novčići.

Za krađu je Mića optužio bivšu vanbračnu suprugu Anu V.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike