Ko je atraktivna plavuša koja je pokrala Miću Jovanovića? Odnela mu 300.000 evra, a on tvrdi: "Samo je upala u loše društvo"

03.08.2023

12:47

4

Ona se bavi sportom, a svira i klavir, kaže biznismen

Ko je atraktivna plavuša koja je pokrala Miću Jovanovića? Odnela mu 300.000 evra, a on tvrdi: "Samo je upala u loše društvo"
Mića Jovanović sa bivšom devojkom - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Instagram

Biznismen Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta Megatrend, nedavno je doživeo krađu od bivše devojke, koja mu je, prema njegovim rečima, odnela zlatne poluge iz vile u vrednosti od čak 300.000 evra.

Ko je, zapravo, atraktivna mlada plavuša s kojom je Mića Megatrend bio u vezi? Jovanović, i pored toga što tvrdi da ga je pokrala, tvrdi da je devojka za primer.

Instagram
Bivša devojka Miće Jovanovića

 

- To je devojka sa kojom sam ja živeo, pametna, inteligentna, priča engleski, francuski, svira klavir, vredna... Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari - ispričao je Jovanović, koji je i prijavio da je njegova nekadašnja parterka u njegovu kuću ušla sa drugaricom.

Putovali po svetu

Dok je par bi u vezi, biznismen ju je vodao svuda, kupovao joj skupe poklone, a poslednji put viđeni su u decembru kada su posetili Francsku. Mića je atraktivnu plavušu vodio u Kan, te navodno potrošio čitavo bogatstvo na nju, ali zato jer je bio veoma zaljubljen u nju.

Instagram
Bivša devojka Miće Jovanovića

Mića je kontroverznu devojku smatrao svojom nevenčanom suprugom, ali su prošle godine raskinuli. 

Incidente pravila i ranije

Devojka je u novembru prošle godine izazvala saobraćajnu nezgodu, a tom prilikom je na Senjaku povređen Aleksandar T., inače poslovni poznanik vlasnika Megatrenda, što je Mića i potvrdio. On ju je i tada branio.

- Sinoć sam bio na univerzitetu kada me je supruga pozvala i rekla da je imala udes. Odmah sam otišao tamo, prvi sam stigao. Ona je inače odličan vozač, već 10 godina vozi, a policija koja je obavila uviđaj utvrdila je i da nije bilo alkohola, niti ne daj Bože narkotika u krvi. Moja supruga je inače sportistkinja, ona se bavi jahanjem i takve supstance i ne konzumira - tvrdio je on.

Pink
Mića Megatrend

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike