Poznati stigli na slavu kod Brene i Bobe: Piksi doneo piće od 1.000 evra, Filip bez Prije, a ovaj dasa je dočekivao goste! (FOTO)

21.11.2023

22:56

0

Javne ličnosti su okupirale Bežaniju

Poznati stigli na slavu kod Brene i Bobe: Piksi doneo piće od 1.000 evra, Filip bez Prije, a ovaj dasa je dočekivao goste! (FOTO)
Boba Živojinović i Lepa Brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pravoslavni hrišćani danas proslavljaju Aranđelovdan, a to je slučaj i u porodici Živojinović.

Brena i Boba, već tradicionalno, organizuju proslavu slave u svom domu na Bežanijskoj kosi, a goste je ovog puta ispred kapije dočekivao Viktor Živojinović

Prvi je, očekivano, došao Filip Živojinović, koji je stigao pešaka, s obzirom na to da ne živi daleko od porodične kuće. Međutim, njegova supruga Aleksandra Prijović nije bila sa njim, što je mnoge začudilo.

Među zvanicama su bili i Aco Pejović, Žika Jakšić, Melina Džinović, Sanja Đorđević sa ćerkom, Saša Milošević Mare, Bane Obradović i drugi.

Dragan Stojković Piksi došao je sa suprugom Snežanom, a ono što je nosio u ruci je oduševilo sve. On je, naime, na poklon Živojinovićima doneo tekilu staru devet godina, čija je cena, kako se navodi, čak 1.000 evra.

ATAImages/ M.M.
Viktor Živojinović dočekivao goste

Podsetimo, nešto ranije danas je Viktor na svom nalogu na Instagramu objavio i kako izgleda njihov slavski kolač, ali i fotografiju sa patrijarhom Porfirijem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike