Lepa Brena za jednu pesmu dobila 20.000 maraka! Otkriveno i šta je pevačica uradila posle s bakšišom: Hit detalji s nastupa u Parizu!

18.11.2023

17:01

0

Zoran Pejić Peja ovo i dan-danas pamti

Lepa Brena za jednu pesmu dobila 20.000 maraka! Otkriveno i šta je pevačica uradila posle s bakšišom: Hit detalji s nastupa u Parizu!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/A. H.

Voditelj Zoran Pejić Peja ispričao je gostujući u jednoj emisiji kako je Lepa Brena svojevremeno uspela da „uzme" najveći bakšiš na estradi. U pitanju je bilo čak 20.000 maraka, koje je pevačica potom ostavila u torbi od harmonike, pa je novac s muzičarima na kraju podelila na ravne časti.

Otpevala je bila, inače, samo jednu pesmu.

Lepa Brena, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpeva jednu pesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada je mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pesmu. Onda je taj novac odnela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podelili na kraju – kazao je Peja u emisiji „Zvezde Granda Specijal".

Danas, situacija je značajno drugačija, objašnjava on. Sav bakšiš sa veselja uzimaju domaćini, koji tako na kraju isplate muziku.

Zoran Pejić Peja, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primer, a onda njen brat uzme svih 600 evra i isplati muziku – objašnjavao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike