"Dobijao sam pretnje smrću!" Poznato na koga je pucao ASAP Roki: Član je njegove grupe, a uputio mu je i tužbu

13.08.2022

09:46

0

Autor: Marija Mitić

Repera zbog pucnjave iz novembra prošle godine, uskoro očekuje suđenje

"Dobijao sam pretnje smrću!" Poznato na koga je pucao ASAP Roki: Član je njegove grupe, a uputio mu je i tužbu
profimedia-0659762076 - Copyright Profimedia

Reper ASAP Roki, inače partner pevačice Rijane, uhapšen je u aprilu zbog pucnjave koja se dogodila u novembru prošle godine. Žrtva je tada tvrdila da je reper pucao tri ili četiri puta na njih, međutim Roki je ubrzo pušten na slobodu nakon što je platio kauciju od 550.000 dolara.

U to vreme ime žrtve nije bilo objavljeno, međutim, sada je poznato o kome se radi. Reč je, naime, o Terelu Efronu, bivšem članu hip-hop grupe ASAP Mob, koji se u javnosti predstavlja kao ASAP Reli. On je izjavio da ga je Roki upucao u novembru prošle godine zbog čega je najavio da planira da podnese tužbu za napad, zlostavljanje i emocionalni stres protiv Rokija.

Njegovi advokati tvrde da je ASAP Roki namamio Relija da dođe na nepoznatu lokaciju "kako bi razgovarali o nesuglasicama".

Profimedia
ASAP Roki

- ASAP Roki došao je naoružan poluautomatskim pištoljem. Usledio je razgovor u kojem je, bez provokacije, upozorenja ili bilo kakvog opravdanja, ASAP Roki izvadio pištolj i namerno ispalio više hitaca u gospodina Efrona - rekao je njegov advokatski tim. Reli je u pucnjavi zadobio lakše povrede na levoj šaci, a čitav incident snimile su obližnje nadzorne kamere.

Kada je ASAP Roki uhapšen, počelo je sajber nasilje nad Relijem, zbog čega je bio na intenzivnoj terapiji kako bi se nosio sa situacijom, tvrdeći da mu je narušeno mentalno zdravlje, a kako tvrdi, dobijao je i pretnje smrću.

Reli je tužio Rokija građanskom sudu, tvrdeći da ga je upucao nakon što su se posvađali, a izneo je i da je zbog toga pretrpeo fizičku bol i emocionalni stres.

Podsetimo, nakon što je uhapšen reper ASAP Roki nije optužen, ali je suđenje je zakazano za 17. avgust.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike