Upoznajte Rajota Rouza, Rijaninog drugog sina! Evo zašto je dečak u roze kompletu: Emotivne fotografije pevačice s porodicom! (FOTO)

20.09.2023

10:40

0

Stariji naslednik RZA nema još ni punih godinu i po dana

Upoznajte Rajota Rouza, Rijaninog drugog sina! Evo zašto je dečak u roze kompletu: Emotivne fotografije pevačice s porodicom! (FOTO)
Rijana i ASAP Roki - Copyright Profimedia

Muzički par Rijana i ASAP Roki predstavili su svetu sina Rajota Rouza.

Za niz fotografija pozirao je i njihov stariji naslednik koji ima oko 15 meseci, prenose dalje strani mediji i to u dečjoj kožnoj jakni iz najnovije kolekcije maminog brenda s jednom od sportskih najpoznatijih.

Njegov mlađi brat, sa druge strane, nosio je roze kompletić, što je mnogima isprva baš zapalo za oko. Rijana je ranije u intervjuu za „British Vogue" objasnila kako obožava da oblači dete u tu boju, kao i komade na cvetiće. Očito, isto važi i za drugu bebu.

- ...Volim i stvari koje ne izgledaju kao da su za bebe, nekad čak i insistiram na tome. Može i pink, mnogo volim to. Fluidnost u modi je nešto najbolje; ja se, na primer, često odevam na muškom odeljenju - istakla je bila.

Podsetimo, Rijana je Rajota rodila početkom avgusta. Do tada, šuškalo se i kako čeka devojčicu ovoga puta. Ponosni otac proslavio je dolazak drugog mezimca tako što je stavio „novo zlazo u zube", brujali su svi tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miles Diggs (@diggzy)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike