Sin Anđeline Džoli i Breda Pita uputio ocu najgnusnije uvrede: Pretvorio si nam život u pakao, ti grozno ljudsko biće!

20.11.2023

20:36

0

Šokantna objava je danas i potvrđena da je došla od njihovog naslednika

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita uputio ocu najgnusnije uvrede: Pretvorio si nam život u pakao, ti grozno ljudsko biće!
Anđelina Džoli i Bred Pit - Copyright Profimedia

Objava od pre nekoliko godina, tačnije iz 2020. godine, u kojoj se tvrdi da Paks Džoli Smit, usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, vređa oca, sada je potvrđena kao tačna.

Naime, kada je to osvanulo na Instagramu, nije bilo sigurno da li je zaista u pitanju Paksov nalog, a kako "Dejli mejl" navodi, sada je utvrđeno da jeste.

Profimedia
Paks Džoli Pit

- Pretvorio si život mojih najbližih u stalni pakao - napisao je Paks na Instagramu povodom Dana očeva 2020. godine i dodao:

- Nikada nećeš biti svestan štete koju si naneo svojoj prodici, jer nisi sposoban za to. Možeš da govoriš celom svetu šta god poželiš, ali istina će izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće.

Od sve dece koju Bred i Anđelina imaju, Paks važi za najtajanstvenijeg. Navodilo se ranije da bi mogao da se upusti u svet umetnosti, ali se tu još ništa zvanično nije desilo.

Profimeida
Bred Pit i Anđelina Džoli

Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga usvojili kada je imao tri godine. O njegovim biološkim roditeljima gotovo se ništa ne zna, a "The Time" je pisao svojevremeno da je pronađen u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, gde je bio napušten nakon rođenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike