Sin Anđeline Džoli i Breda Pita privukao veliku pažnju: Pojavio se u javnosti u jeku priče da kreće stopama svojih roditelja

31.05.2023

07:45

0

Da li je izveo psa u šetnju ili je nešto drugo u pitanju, nije poznato

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita privukao veliku pažnju: Pojavio se u javnosti u jeku priče da kreće stopama svojih roditelja
Paks Džoli Smit - Copyright Profimedia

Paks Džoli Pit viđen je nedavno u javnosti, što je inače retkost kada je on u pitanju. 

Naime, on ne voli toliko da se eksponira za razliku od njegovih slavnih roditelja, te tako nije ni obraćao pažnju kada su ga fotografisali paparaci. 

Iz sivog auta izveo je svog psa, a nosio je veoma kežual kombinaciju - sive pantalone, duks i bele patike. Nije poznato da li je izveo psa u šetnju ili je imao druge obaveze, ali svakako je mnogima privukao pažnju.

Od sve dece koju Bred i Anđelina imaju, Paks važi za najtajanstvenijeg. Međutim, to će se možda promeniti. 

Kako se spekuliše već mesecima, postoji mogućnost da Paks krene stopama svojih roditelja. Navodno, on želi da postane umetnik pod lažnim imenom "Embtto", a spekuliše se i da priprema izložbu koju će imati u Tel Avivu u Izraelu.

Profimeida
Bred Pit i Anđelina Džoli, dok su još uvek bili zajedno

Inače, Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga usvojili kada je imao tri godine. O njegovim biološkim roditeljima gotovo se ništa ne zna, a "The Time" je pisao svojevremeno da je pronađen u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, gde je bio napušten nakon rođenja. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike