„Kako su me mrzeli kad sam izašao sa Cecom na piće..." Željko Šašić otkrio hit detalje iz prošlosti: Ma, svega je bilo!

19.11.2023

16:31

0

Pevač se dotakao i svojih početaka, pa istakao kako je brzo uspeo da se vine u zvezde

„Kako su me mrzeli kad sam izašao sa Cecom na piće..." Željko Šašić otkrio hit detalje iz prošlosti: Ma, svega je bilo!
Željko Šašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pojavivši se u jednoj emisiji, pevač Željko Šašić prisetio se svojih početaka, pa brzih devedesetih u Beogradu. Prema njegovim rečima - odmah je „krenuo jako", a kako je tokom saradnje sa Cecom Ražnatović ostvario i dobar prijateljski odnos, mnogima je tako stao na žulj.

- ...Kad smo mi radili devedesetih bile su marke. Mnogo su se lakše marke zarađivale nego evri, a mnogo su više vredele. Čini mi se da se lakše zarađivalo. Moja cela ploča kad sam se pojavio je bila hitična. „Gori more", „Crna ženo", „Ko na grani jabuka", specijalno je sada oživeo „Metak" recimo... Mogao si da kupiš „fiću" ili „keca" nekad od tih para. Moj prvi auto je bio „kec", nije bio skup, ali je radio posao - počeo je u „Premijeri - Vikend specijalu" on, pa nastavio:

„Kad je frka, biću prvi!"

Željko Šašić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Bilo je pucnjava, tu sam negde bio. Nenormalno sam brz i, veruj mi, kad je frka, biću prvi... Neću stati ispred metka da ga zaustavim. Nisu me čuvali opasni momci, to su mi bili drugovi. To je bilo poštenije nego sad - objašnjavao je on.

Zatim, osvrnuo se na izlaske sa Cecom, zbog kojih je osećao i mržnju okoline. Dvojac je, podsetimo, zajedno uradio numeru „Ko na grani jabuka", a potom, postali su i dobri prijatelji.

- Znaš ono kad si mlad i popularan, bilo je toga... Nije ih tada mnogo bilo... Sve su bile mlade, lepe, zgodne. Izađem s Cecom na piće u centar grada, svi me gledaju, mrze me - pričao je Šašić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike