Željko Šašić ima strah od letenja: Dobio sam napad panike, vrištao i čupao kosu!

07.11.2023

10:08

0

Pevač se prisetio situacije koja je na njega ostavila traumu

Željko Šašić ima strah od letenja: Dobio sam napad panike, vrištao i čupao kosu!
Željko Šašić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Šašić, iako često leti avionom zbog odlaska na nastupe širom sveta, priznaje da ipak ima strah od letenja.

On se i danas seća situacije kada je u avionu doživeo turbulencije, a to je ostavilo veliku traumu na njega.

- Sećam se tog jednog putovanja, dobro smo i poleteli s obzirom na to koliko je vreme bilo loše. Bilo je problema oko tehnikalija i opreme, ali mislili smo da će to sve brzo da se reši. Kad su počele turbulencije, nije mi bilo dobro! Tresao sam se i ponašao kao luda žena! Čupao sam kosu, dobio sam neke napade panike i počeo da vrištim. Nije svejedno, to će svako da vam kaže ko je ikada leteo i doživeo turbulencije - priča Šašić za "Premijera - Vikend specijal" i dodaje da je hteo da potraži i stručnu pomoć da bi rešio problem:

ATAImages/Antonio Ahel
Željko Šašić

- Toliko sam imao strah od aviona i letenja da hoću da idem na obuku u Nemačkoj. To je neki tretman gde se razbija strah, tako nešto su mi ispričali poznanici. Jedino što sam mogao da uradim u tom trenutku kad su se pojavile turbulencije jeste neka tehnika disanja. Toliko sam bio srećan kad sam sleteo! Ja sam imao foru ne da aplaudiram kad sletim, nego ono: "To, sleteo sam." Više nemam snage za to da menjam avione, možda su me stigle i godine.

Šašić je potom objasnio da više ne planira ni da se ženi jer smatra da je to "mnogo posla".

- Čovek nikad ne može da zna šta ga čeka. Godine više nisu bitne kad je brak u pitanju, ali mislim da sad ne bih imao živaca da pravim svadbu. Međutim, skoro mi je došlo da pravim žurku za rođendan. Dugo nisam okupio tako sve, spontano se sve desilo i bilo nam je odlično. To je bio i povod da vidim neke drage ljude koje dugo nisam. Nemam vremena ni za skandale, za objašnjavanja s ljudima. Neka svako o meni misli šta želi. Skoro sam pročitao negde da je neko izjavio da nemam posla. Uvek ima posla ko hoće da radi. Samo što ja ne reklamiram svuda svoje tezge. Ljudi koji hoće da dođu da me slušaju znaju gde pevam sa svojom ekipom, tako da ne moram nikome da se dokazujem - rekao je Željko.

ATAImages/M. P.
Željko Šašić

Mnoge je zanimalo i kakav odnos ima sa ćerkom Sofijom, a on priznaje da su danas pravi drugari.

- Svašta se pisalo u prošlosti, ali pola stvari nije bilo tačno. Bio je takav neki splet okolnosti da smo se manje viđali Sofija i ja, ali sada smo svi dobro. Moja ćerka i ja se super slažemo, niko ne može da nas zavadi. Imamo drugarski odnos. Ko zna, možda se nađe uskoro i u nekom spotu ako bude neka simpatična i vrcava pesma. Već sada ima mnogo udvarača i sve ide svojim tokom. Ponosan sam na nju, a verujem da je i ona na mene bez obzira ne sve krize koje smo imali. Ima ih svaka porodica i to je u redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike