Senidah otkrila kakva je Brena domaćica: Hranila me je od jutra do mraka!

26.06.2023

08:50

0

Ne krije koliko se dobro provela

Senidah otkrila kakva je Brena domaćica: Hranila me je od jutra do mraka!
Senida Hajdarpašić - Senidah - Copyright ATAImages/M. P.

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, imala je jedan od zapaženijih nastupa u okviru ovogodišnjeg „Music Weeka" u organizaciji „Skymusica". Pevačica se na Ušću pojavila spremna kao zapeta puška, a pred šou je popila tek malo soka od borovnice, nikako nešto alkoholno.

Senidah, ATAImages/M. P.
 

U razgovoru s domaćim medijima istakla je koliko voli da nastupa u Beogradu, iako to nije tako česta pojava, ali je i evocirala uspomene s druženja s Lepom Brenom, s kojom je nedavno napravila lom na „Red Bull SoundClashu".

Kakva domaćica!

- Bilo je divno, zaista. Brena je divna žena, jako zabavna. Dobra je domaćica, hranila me je od doručka do večere. Bilo je super - kazala je Senidah, koju je koleginica drage volje ugostila, baš kao što je i obećala da hoće, piše „Pink.rs".

Ćuftice, sarmice...

Lepa Brena i Senidah, Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Volim ja sve da jedem, ali ono što ne spremam i što ne mogu da dobijem u svakom restoranu su ćuftice i sarmice (smeh). Volim i sama nekad, ali nemam previše vremena za to, pa ako bih išla nekad kod Živojinovića na ručak, volela bih to - izjavila je na konferenciji organizovanoj povodom prethodno pomenutog događaja, na šta joj je Brena odgovorila:

- Ako se bude preselila kod nas pre koncerta, mi ćemo je garantovano ugojiti. Naša kuća je velika, ima mesta za sve, i ako se sprijatelji sa mojim psom, on je jedini problem u kući.

Senidah u Beogradu uvek maksimalno uživa. Sve joj je potaman i ne bi se žalila kada bi dolazila i češće.

- Žao mu je što ne nastupam češće u Beogradu, možda jednom ili dva puta godišnje. Jako volim Beograd, divni su ljudi i jako sam srećna ovde. Nije nikada bilo usiljeno. Bilo je: „Izvolite, to je tu, a vi izaberite ono što vam odgovara" - kazala je zatim na „Music Weeku" za pomenute medije.

Senidah, ATAImages/M. P.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike