Goca Lazarević dobija negativne komentare od žena: To mi kaže neko ko ima 120 kilograma! (FOTO/VIDEO)

18.11.2023

08:45

1

Pevačica je istakla da ne može svakome da se svidi

Goca Lazarević dobija negativne komentare od žena: To mi kaže neko ko ima 120 kilograma! (FOTO/VIDEO)
Goca Lazarević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Goca Lazarević u razgovoru za 24sedam istakla je kako je navikla i na neke negativne komentare, pored ljubavi koje joj pruža publika.

Pevačica je na jednom prestoničkom događaju u elegantnom izdanju prošetala crvenim tepihom, a zatim priznala i kako joj to više ne predstavlja poseban gušt, posle toliko godina.

- Kad sam bila početnica volela sam crvene tepihe i gala događaje, a sad mi je to skoro pa neprijatna obaveza. Ove godine biće 50 godina kako se ovim poslom bavim, stalno sam pred kamerama, kada je veliki broj zvanica i medija, treba nešto specijalno da obučeš, ali meni je normalno da se obučem skroz „kežual", jer sam stalno pred kamerama. Kad gledam koliko novca bacaju neke žene na haljine, ja ih gledam sa čuđenjem, kod mene te priče nema - kazala je Goca na početku.

Pevačicu smo potom pitali kakve to negativne komentare dobija, za razliku od pozitivnih koje joj njena publika poklanja.

- Retko, ali se dogodi da poneka žena u izvesnim godinama napiše: „Bogami, ne možeš godine da vratiš, šta ti treba taj mladalački stajling?" Onda ja pogledam njen profil, samo zaćutim i ništa. To vam obično kaže neko ko ima 120 kilograma - rekla je tada, a kako je još tekao razgovor s Gocom pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike