On je bio prva ljubav Sare Jo: Tad sam još živela u Rimu!

16.11.2023

21:55

0

Pevačica ga se veoma dobro seća

On je bio prva ljubav Sare Jo: Tad sam još živela u Rimu!
Sara Jovanović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Osim hitovima, Sara Jovanović često „drži" pažnju javnosti i detaljima iz ljubavnog života.

Vremenom, brojne je lepe trenutke sa Žigom Sotlarom iz Slovenije i sama delila s fanovima putem društvene mreže Instagram, a oni bi to uvek pozdravili mnoštvom „lajkova" i komentara. 

Došavši, međutim, na jedan prestonički događaj, Sara Jo se prisetila svoje prve ljubavi - izvesnog Pjetra iz Italije kog, čini se, nosi u veoma lepom sećanju. Upitana na tu temu, naime, pevačica je u sekundi razvukla širok osmeh, što samo znači da iz tog perioda i te kako nosi slatke uspomene. 

- Sećam se, mislim da je to bilo na početku osnovne (škole). Tada sam još uvek živela u Rimu. Ime mu je Pjetro i to je bila vrlo, onako, jedna slatka ljubavna priča (smeh), ne znam ni da li mogu tako da je nazovem. I te kako se sećam - istakla je ona na crvenom tepihu „Hello" žurke, gde se, između ostalog, dotakla i eventualnih planova za „Evrosong". 

„Nisam bila inspirisana..."

Sara Jovanović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Za sada nemam tu želju. Onda sam se prijavila baš spontano, bez preterano razmišljanja. Desila se pesma u koju sam se zaljubila, znala sam tačno kako će izgledati i sam nastup, a sada nisam bila inspirisana za tako nešto. Više bih volela da zadržim fokus na albumu, a nekad, ko zna... - iskrena je bila Jovanovićeva pred okupljenim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a kako je još tekao razgovor s pevačicom pogledajte na snimku koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike