Sejo Kalač dobio zabranu prilaska ugostiteljki iz Zagreba: Ona tvrdi da joj je pevač uputio jezive pretnje!

16.11.2023

17:03

0

Folker je sve porekao

Sejo Kalač dobio zabranu prilaska ugostiteljki iz Zagreba: Ona tvrdi da joj je pevač uputio jezive pretnje!
Sejo Kalač - Copyright Printscreen Youtube „OTV Valentino" Kafansko veče

Sejo Kalač dobio je zabranu prilaska i komunikacije prema izvesnoj Sonji Jović, kojoj je pevač navodno pretio smrću.

Naime, vlasnica kafane Sonja Jović rešila je da prijavi Seja Kalača Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i pretnji smrću, nakon čega su pevaču određene mere opreza koje podrazumevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije. Kalač bi mogao da ode u zatvor, ako prekrši ovu meru, stoji u rešenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu, piše "Grand".

Printscreen/Youtube/Amig show
Sejo Kalač pevač

 

Kaže kako nije kriv

Pevač je ispitan u policiji gde je rekao kako Sonji nije pretio bombama i smrću, da nije bio pod dejstvom alkohola, samo je popio tada dva piva. Takođe, naveo je kako se te noći nalazio u kafiću u blizini Sonjine kuće koju je njegova supruga navodno prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do Sonje kako bi istu nekretninu video. Sonja je potom navodno urlala na njega i uputila mu psovke. On je, ipak, potvrdio da je Sonji opsovao majku.

Printscreen Youtube „OTV Valentino" Kafansko veče
Seja Kalača prijavila konobarica

 

Sejo je i za medije demantovao ovu priču, a Sonja se oglasila nakon mere koja joj je odobrena.

- Sad mogu mirno da spavam - rekla je ugostiteljka i rekla kako je Sejo i medijima ispričao laži.

- Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota – dodala je Sonja.

Printscreen/Youtube/Amig show
Sejo Kalač skandal sa ugostiteljkom

 

"Nazivao me je četničkom k**vom"

Sve je počelo kada je azdarica ugostiteljskog objekta u svojoj prvoj izjavi za sedmu silu optužila  pevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i tada su navodno nastale nemile scene.

- Sejo je došao taksijem mrtav pijan, uralao je da mu vratim kuću,nazivao me je četničkom ku**om, ali je pas bio pušten, pa nije mogao da uđe. Pljunuo je psa i gađao ga flašicom konjaka, ili šta je već pio. Ja sam zvala policiju zbog pretnji i uvreda, ali dok su oni došli, seo je u taksi i otišao - navela je Sonja dodavši da je naredni pokušaj zastrašivanja od strane pevača bio ove godine u maju.

- Nakon nastupa je došao u deset uveče, bio je mrtav pijan. Vređao me je, govorio da će me iseliti i da ću sve da mu vratim, ali psi su bili u dvorištu pa nije mogao da uđe. Tog dana je dolazio tri puta, u deset uveče, u četiri ujutru, pa u šest. Posle toga sam otišla u policiju i prijavila - izjavila je ona i potvrdila da je posle dva meseca nastavio da joj preti.

Printscreen/Youtube/Rijad Habibovic
Sejo Kalač poznat po hitu Ala ala

 

- Po lavežu svojih pasa sam shvatila da se nešto dešava u dvorištu. Izašla sam i samo sam čula reči „Ubiću te, sve ću zapaliti, zaklaću te, kur*o četnička“. Odmah sam pozvala policiju i htela sam da snimim njegove pretnje telefonom, ali kako sam izvadila mobilni, tako je prestao. Policija je ubrzo došla, možda pola sata nakon što je on otišao i rekli su mi da podnesem krivičnu prijavu jer su to ozbiljne pretnje smrću. Tako da sam to uradila - istakla je Jovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike