Sunovrat Seja Kalača: Otišao iz Srbije, propio se zbog žene, a nastupa za 50 evra

29.05.2022

10:15

0

Autor: Marija Mitić

Nekada je bio jedan od najpopularnijih pevača kod nas

Sunovrat Seja Kalača: Otišao iz Srbije, propio se zbog žene, a nastupa za 50 evra
sejo k - Copyright Printscreen Youtube „OTV Valentino" Kafansko veče

Folker Sejo Kalač bio je veoma popularan tokom ranih dvehiljaditih godina, a njegovi hitovi "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi", "Kafanska pevačica" i drugi, pevaju se i danas. Međutim, njega nemamo prilike da često vidimo u javnosti, a kako pišu domaći mediji, doživeo je sunovrat karijere.

Naime, izvor blizak pevaču otkrio je da Sejo živi u Hrvatskoj, kao i da se odao alkoholu nakon što ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

- U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega - priča izvor koji je otkrio i da Sejo nastupa tek ponekad i to samo u jednoj kafani, gde mu je honorar 50 evra.

Printscreen ,,Amidži šou"
Sejo Kalač

- Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života - završava izvor.

 

U jednom od intervjua pre nekoliko godina Sejo je priznao da je zbog svega što mu se desilo u životu u alkoholu nalazio utehu.

- Alkohol me je doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte... Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega - ispričao je Kalač ranije, međutim, nije poznato šta se u međuvremenu dogodilo.

Printscreen Youtube „OTV Valentino" Kafansko veče
Sejo Kalač

Inače, pre par godina u javnost su dospele fotografije Seja kako spava na pločniku, u hodniku zgrade, a i sam je kasnije potvrdio da je bio u alkoholisanom stanju.

- Društvo me zadržalo još par dana, zapili se i tako te stvari... Oni me doveli do sobe i ja umesto da uđem, nema metar do sobe, ja sam zaspao... Zaspao sam u hodniku hotela, soba je tu odmah iznad, nisam mogao još toliko. Ne možeš, tri dana nismo stajali - rekao je svojevremeno Sejo, prenosili su mediji.

Podsetimo, poslednje informacije koje su se u javnosti pojavile o Kalaču, bile su one od pre dve godine, kada se pisalo da ga je hrvatska policija uhvatila za volanom s nekoliko promila alkohola u krvi, zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola. Pričalo se i da je pevač jedno vreme proveo i u pritvoru u Hrvatskoj, kao i da je bio na lečenju od bolesti zavisnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike