Mogu da kopam krompir i bavim se poljoprivredom: Nina Badrić živi kao sav normalan svet, a evo zbog koje izjave iz mladosti se kaje

14.11.2023

15:53

0

Muzika joj je bila sudbina

Mogu da kopam krompir i bavim se poljoprivredom: Nina Badrić živi kao sav normalan svet, a evo zbog koje izjave iz mladosti se kaje
Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Nina Badrić dugi niz godina je na sceni, ali kako kaže to što je popularna ne znači da živi drugačijim životom u odnosu na "običan" svet. 

- Ne znam da li bih imala šanse u nekoj drugoj profesiji. Mogla bih svašta da radim. I da kopam krompir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vredna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi. Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Mene je sve u životu sudbinski vodilo prema ovom. Meni muzika nije posao, već ozdravljenje.

Marija Mladjen/ATAImages
 

Osvrnula se na teške životne momente i dodala da su oni posebno zahtevni za pevače.

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. A ovako sam ih podelila i lakše mi je - rekla je pevačica za Kurir.

Aleksandra Prijović je nedavno objavila snimak sa početka takmičenja kada se predstavila uz pesmu Nine Badrić i tom prilikom joj se javno zahvalila na podršci. 

ATA Images/Munja
 

- Aleksandru sam videla još kad se takmičila u "Zvezdama Granda" i kad je pevala "Čarobna jutra". Tad sam obratila pažnju na nju. Za posao koji radi, kapa dole. Ovo je zaista rekord. Ne znam da li će iko ikada i da li je neko pre napravio ovako nešto. Poslovno se tom činu mora skinuti kapa i reći: "Svaka čast na svemu što radiš!" Meni je lično draga i simpatična. Pred njom je tek velika priča. Verovatno je i ona sama u šoku zbog svega.

Neke izjave sa početka karijere bi obrisala iz sećanja, pa tako i rečenicu da su "žene koje zađu u pedesetu, jednom nogom u grobu". 

ATAImages/ A.A.
 

- Ne znam šta bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovek svašta blebne, pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: “Šta ti je bilo sa glavom kada si takve stvari izjavljivala?” Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno da radi i stvara. Sada sam u godinama kada mogu sebi da odaberem tempo života kakav želim i to je ono najlepše. Više se ničim ne zanosim. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike