Prija se javno obratila Nini Badrić! Morala je da odreaguje na njene reči: Ovaj snimak je star skoro dve decenije! (VIDEO)

10.11.2023

17:55

0

Nije odolela, a da ne podeli to sa njom

Prija se javno obratila Nini Badrić! Morala je da odreaguje na njene reči: Ovaj snimak je star skoro dve decenije! (VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nina Badrić pohvalila je Aleksandru Prijović na jednom svom nastupu, istakavši pred punom salom, između oslatog, kako „devojci koja je rasprodala toliko Arena svako normalan može samo da se pokloni". Pevačica je, takođe, kazala i da joj je Prija veoma draga, što je nju vrlo raznežilo pa nije odolela, a da joj na to ne odgovori.

Na vrlo originalan način - obratila joj se u okviru jednog Instagram „storija". Podelila je svoj stari snimak, iz vremena kada se takmičila s jednom Nininom pesmom i pobedila.
 

- Draga Nina, ovaj snimak je nastao pre skoro dvadeset godina i osvojila sam prvo mesto na takmičenju sa Vašom pesmom. Hvala Vam na podršci i lepim rečima - poručila je Aleksandra, pa uz niz emotikona koji plaču od smeha dodala:

- Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju... - što vas sve čeka u videu koji sledi.

Podsetimo, ovako je Badrićeva pohvalila mlađu koleginicu:

- Kapa dole devojci koja je rasprodala toliko Arena. Svako ko je imalo normalan može samo da joj se pokloni. Ali zaista... Inače, meni lično je veoma draga, a još mi je draža otkad su radili neku anketu u Zagrebu. Pitali su ljude: „Ko je to?" Oni su odgovorili: „Nina Badrić" - nasmejala se zatim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike