Nina Badrić besna! Nema vodu već osam dana zbog nemarnog komšije: On je jači od svakog sistema

28.09.2023

14:52

0

Pevačica se svima obraćala za pomoć

Nina Badrić besna! Nema vodu već osam dana zbog nemarnog komšije: On je jači od svakog sistema
Nina Badrić - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Nina Badrić je van sebe zbog problema sa komšijom, u čijem stanu je izbila poplava, te nije krila koliko se iznervirala.

Naime, u pevačicinoj zgradi desila se poplava, a zbog ljudskog nemara nema vodu već osam dana. Ona je otkrila i da se radi o hrvatskom biznismenu A. S.

- Imate li vi suseda iz pakla? Moj se zove A.S. U svom stanu je izazvao poplavu, susedima je poplavio stan, a meni koja živim iznad isključili su ventile za vodu zbog straha da se ne napravi još veća šteta. Živim u 21. veku osam dana bez vode - istaklaj je Nina iznervirano, pa dodala da ne može da reši problem.

- Niko mi ne može pomoći, zvala sam sve institucije u državi, od gradskog do policije. Dotični je otišao “na put” i ne zna se kada će se vratiti i ne dozvoljava majstorima da poprave kvar. Dok se on igra preduzetnika ja živim bez vode osam dana i nikom ništa, a verujte mi zvala sam sve nadležne institucije ko mi može pomoći u ovakvim bezizlaznim situacijama. Ovo je taj dragi sused pa ako ga neko vidi neka ga zamoli da dođe da sanira štetu. On je izgleda jači od svakog sistema - napisala je na Instagramu Badrićeva, uz fotografiju komšije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike