Pobedila je u "Prvom glasu Srbije", pa sa Sarom i Nevenom predstavljala Srbiju: Mirna Radulović sada ponovo planira odlazak na Evroviziju

13.11.2023

19:15

1

Pevaće sa sestrom

Pobedila je u "Prvom glasu Srbije", pa sa Sarom i Nevenom predstavljala Srbiju: Mirna Radulović sada ponovo planira odlazak na Evroviziju
Copyright Printscreen/YouTube

Pevačica Mirna Radulović stekla je za kratko vreme veliku popularnost kod mlađe publike ostvarivši pobedu u takmičenju Prvi glas Srbije. Tri finalistkinje, Mirna, Nevena Božović i Sara Jovanović, nakon učešća osnovale su grupu "Moje tri" i snimile singl "Ljubav je svuda" sa kojom su predstavljale Srbiju na Evroviziji. 

ATAImages/ A.A.
 

One nisu ostvarile zavidan uspeh, te se bend ubrzo i raspao, a Nevena i Sara su nastavile da grabe za uspehom kao solo pevačice. Međutim, Mirna se vremenom povukla, pa iako i dalje nastupa, nije snimala svoje numere. 

U međevremenu, ona je drastično smršala, a o tome svedoče fotografije na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna)

 

Sada je došlo do preokreta, te Mirna želi da se vrati na scenu i to sa sestrom bliznakinjom Nerom sa kojom će nastupati i na Beoviziji. 

- Mirna i Nera su zajedno snimile duet, koji ima tematiku koja govori o odnosu dve sestre. Znam da sada i snimaju spot i da se trenutno nalaze u Dubaiju, gde i živi njena sestra bliznakinja. Za ovu pesmu kontaktirale su aktuelne autore, Slavka Milovanovića, Keija i Mikosa Mikelija koji u poslednje vreme rade sa mnogim zvezdama. Prijavile su se za Beoviziju, i očekuju dobar plasman. Interesantno je da će njihov duo imati naziv "Nemir" što kada pogledate njihova imena daje jednu celinu. Nera i Mirna - Nemir. - rekao je izvor za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike