Maja Nikolić ima bogatog prijatelja koji ne zna za vernost: Pored supruge i dece, ima još dve žene i njima je sve to normalno!

13.11.2023

14:09

0

Druže se dugo

Maja Nikolić ima bogatog prijatelja koji ne zna za vernost: Pored supruge i dece, ima još dve žene i njima je sve to normalno!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/A.A.

Maja Nikolić šokirala je navodima da jedan njen prijatelj ima suprugu, ali pored nje još dve žene u svom životu, sa kojima je u ljubavnom odnosu.

- Imam jednog prijatelja koji ima ženu i decu sa kojom je u skladnom braku, a u susednoj državi drugu ženu! Takođe, u trećoj ima ljubavnicu i njima je sve to normalno! - istakla je Maja i dodala:

- To su sve moćnici, ozbiljni i ugledni ljudi! Mnogo prijatelja imam koji transparentno imaju i ženu i ljubavnicu. Njihove žene znaju za to, njih zanima samo da on donosi novac u kuću i njoj dobro.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

"Ne postoji veran muškarac"

Nikolićeva smatra kako, u krajnjoj liniji, gotovo nijedan muškarac nije veran.

- Ja smatram da ne postoji veran muškarac! Danas je to retka, zaštićena vrsta. Ovo pitanje postavljam svim svojim prijateljima i na osnovu procene, ne mogu da kažem da ima jedan odsto takvih muškaraca - naglasila je Maja u "Magazinu In".

Podsetimo, Nikolićeva je nedavno rekla kako joj se udvarao grčki političar Aleksis Cipras.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike