Potresna ispovest učesnice "Nikad nije kasno": Otac je šišao na ćelavo, zaključavao i tukao - sve zbog pevanja!

06.05.2023

14:51

0

Slavica se prisetila stravičnih događaja

Potresna ispovest učesnice "Nikad nije kasno": Otac je šišao na ćelavo, zaključavao i tukao - sve zbog pevanja!
Slavica Ristić - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Pevačica Slavica Ristić proslavila se u talent-šou programu "Nikad nije kasno", a njen životni put nimalo nije bio lak, a u najranijem detinjstvu je doživela stravično ponižavanje i osporavanje u onome što želi da postigne, i to sve od strane svog oca.

Na početku karijere, otac joj je branio da se bavi pevanjem, a u svojoj nameri je bio toliko odlučan, da se Slavica suočila sa stravičnim situacijama koje su ostavile posledice na nju.

- Moj tata je u to vreme radio kao harmonikaš i znao je šta znači biti pevačica. To jest, na kakvom glasu su pevačice. Svim silama se borio i branio mi da pevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kada sam imala 16 godina ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla da pevam - ispričala je Slavica.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Slavica Ristić

Zbog zlostavljanja i osporavanja, Slavica je napustila porodičnu kuću i otišla "trbuhom za kruhom" prateći svoje snove.

- Jedno veče sam samo odlučila da se spakujem i odem iz kuće. Otišla sam u Prištinu i zaposlila se kao perač čaša. Molila sam gazdu restorana da me pusti da otpevam barem jednu ili dve pesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pevačica - izjavila je Slavica koja se nakon toga ubrzo i udala.

Strašno osporavanje koje je godinama trpela od oca, doživela je i u braku. Umesto idiličnog braka i međusobne podrške, naišla je na nerazumevanje i zabranu da se bavi onim što najviše voli. Ali ne od strane tadašnjeg supruga, već od svog svekra.

- Otac mog prvog muža me je sklonio iz kafane, ni on mi nije dao da pevam. Rekao mi je da ne mogu u tri ujutro da dolazim u štiklama u njihovu kuću. Nikad mi niko nije pomogao, samo su se čudili kako nisam postigla više u karijeri - istakla je pevačica koja se nakon trideset godina bavljenja muzikom, proslavila pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Slavica Ristić

- Zahvalna sam Bogu što sam ovo doživela. Da sad umrem ne bih žalila - rekla je u emisiji.

Nažalost, na vrhuncu popularnosti dogodila joj se još jedna tragedija.

- Posle tatine smrti, nažalost desila se još jedna tragedija. Umrla mi je i sestra i to sa 38 godina. Zbog toga sam napravila malu pauzu, ali evo pre dve nedelje sam počela da radim u Švajcarskoj u jednoj diskoteci - otkrila je Slavica za Grand i dodala da će uskoro nastaviti da radi ono što najviše voli i ume.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Slavica Ristić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike