Bacao joj stvari na ulicu, vređao je i udarao pred osmomesečnim sinom: Poznata pevačica podnela tužbu protiv bivšeg zbog nasilja

13.11.2023

07:45

0

On poslao misterioznu poruku

Bacao joj stvari na ulicu, vređao je i udarao pred osmomesečnim sinom: Poznata pevačica podnela tužbu protiv bivšeg zbog nasilja
Copyright Profimedia

Glumica i pevačica Kiki Palmer juče je podnela tužbu protiv bivšeg partnera Darijusa Džeksona i navela da je dugo trpela pishičko i fizičko nasilje sa njegove strane. Osim toga, Kiki tvrdi da joj je pretio oduzimanjem njihovog osmomesečneg sina, koji je često prisustvovao njihovim svađama. 

Iz tih razloga, Kiki je zatražila i potpuno starateljstvo nad malim Leodisom Leom.

- Mnogo slučajeva fizičkog nasilja, da je on glumici Kiki Palmer uništavao imovinu, bacao njene stvari na ulicu, bacao ključeve od njenog auta, da ju je udarao i psovao pred njihovim sinom, pretio da će se ubiti pištoljem ako ga ostavi, uznemirao i fizički i psihički zlostavljao na razne druge načine - stoji u prijavi.

U razgovoru za Page Six, Kiki je dodala i da je vezu raskinula zbog toga što ne želi da sina odgaja sa nasilnikom.

- Zbog našeg sina Lea konačno sam jednom zauvek uspela da prekinem vezu sa Darijusom i pobegnem od zlostavljanja. Leo mi je najvažniji na svetu, on zaslužuje da bude bezbedan i da raste u okruženju bez nasilja, tako i treba da bude - poručila je i dodala:

- Nažalost, prekid moje veze sa Darijusom nije okončao njegovo zlostavljanje, on je sada još opasniji i za mene i za našeg sina.

S druge strane, Džekson nije želeo da komentariše ove optužbe, već je na Instagramu poslao misterioznu poruku uz sliku sa sinom: "Volim te sine, vidimo se uskoro", napisao je. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike