Kiki Palmer u drugom stanju! Pokazala trudnički stomak usred programa uživo (FOTO)

05.12.2022

06:45

0

Ovim potezom je mnoge iznenadila, pošto detalje veze s Darijusom Džeksonom čuva podalje od znatiželjnih pogleda

Kiki Palmer u drugom stanju! Pokazala trudnički stomak usred programa uživo (FOTO)
Kiki Palmer - Copyright Profimedia

Glumica Kiki Palmer otkrila je dok je vodila „Saturday night live" da je u drugom stanju, te da po svemu sudeći broji sitno do dana kada će postati mama. Kada je otkopčala sako i pokazala trudnički stomak, izazvala je ovacije svih u studiju.

Sa dečkom Darijusom Džeksonom će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

- Znam da kolaju razne priče, videla sam i u komentarima kod mene na društvenim mrežama: „Kiki je trudna, Kiki će dobiti bebu"... Tako da, imam nešto da vam kažem. Istina je! - počela je Kiki, pa dodala da isto tako zna zašto mnogi s ovim ne mogu baš da se pomire.

- Takođe, moram da istaknem da je vrlo neprijatno kad ljudi pričaju tako o vama, dok se sami još niste izjasnili. Posebno kad su u pravu, jer evo, ja sam se maksimalno trudila da to sakrijem, imala sam mnogo obaveza... Ali ovo je takav blagoslov. Baš sam uzbuđena. Ljudi, postaću mama - otvorila je dušu ona, ali se nije tu i zaustavljala.

- Znam i da je mnogima čudno što sam trudna, jer me znaju još otkad sam bila dete, mlada sam se proslavila. Slušajte, ja imam 29 godina, odrasla sam osoba. Imam svoju kuću, imam sek*... Radim sve što i drugi odrasli - bez dlake na jeziku je kazala Palmerova, koja je inače svoju vezu čuvala strogo za sebe.

Jednom prilikom proteklog novembra govorila je o tome kako je „potvrdila vezu na Instagramu", a kasnije ipak uklonila izvesne fotografije s profila.

- Postalo je teško kriti u tom periodu - izjavila je.

- Sve smo više vremena provodili zajedno, on mi je jedan od najboljih prijatelja pre svega, pa sam samo presekla. Ali neću da preterujem u plasiranju takvog sadržaja - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike