Rob Kardašijan prekinuo tišinu! Rođendan sestričine Stormi nije mogao da propusti, a evo kako sada izgleda (FOTO)

03.02.2021

15:53 >> 15:35

0

Iako se svojski trudi da svoj život živi u ilegali, jedini sin čuvene mamadžerke objavio je zajedničku fotografiju sa slavljenicom i poželeo joj sve najle

Rob Kardašijan prekinuo tišinu! Rođendan sestričine Stormi nije mogao da propusti, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Copyright Rob Kardašijan Profimedia

Rob Kardašijan već neko vreme izbega pažnju javnosti, za razliku od svih svojih sestara, pa i poznate majke. Najmanje viđen član „klana” Kardašijan, međutim, prekinuo je svoju tišinu zajedničkom fotografijom sa sesričinom Stormi Vebster, koja je prvog februara napunila tri godine. Ovaj njegov gest mnogi su pozdravili, kako mu se nimalo nisu nadali.

Prvo, napravio je „uvertiru” i objavio samo njenu fotografiju, uz poruku:

– Srećan rođendan, mnogo te volim.

Zatim, usledila je i zajednička fotografija, koja je mnogima koji su se o tome pitali – dali i uvid u to kako on sada izgleda, te i kako provodi vreme. Posvećeni otac devojčice Drim Rene Kardašijan, po svemu sudeći, još uvek bije bitku s viškom kilograma, ali deluje daleko opuštenije i zadovoljnije nego ranije. Očinstvo mu svakako veoma prija i mnogi pričaju o tome da se sve promenilo na bolje otkako se ostvario kao tata.

– „Stormi World 3″ (rođendanska proslava) otkazan je iz očiglednih razloga – poručila je ranije Kajli Džener za javnost, ističući da zbog pandemije neće „praviti feštu”: Ali, svakako sam joj ugodila kod kuće. Organizovali smo se u krugu porodice, što je super – rekla je mlada mama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike