Olja Karleuša po izlasku iz bolnice neprepoznatljiva! Zdravstveni problem je ozbiljno uticao na njen izgled: Sva je otečena (FOTO)

14.11.2022

22:40

2

Čini se da su terapije učinile svoje, te je njeno lice sada otečeno

Olja Karleuša po izlasku iz bolnice neprepoznatljiva! Zdravstveni problem je ozbiljno uticao na njen izgled: Sva je otečena (FOTO)
Olja Karleuša - Copyright Instagram printscreen/oljakarleusaofficial

Pevačica Olja Karleuša nedavno se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom kada su joj lekari dijagnostikovali tromb, ali i emboliju pluća, zbog čega je provela izvesno vreme u bolnici uz jaku terapiju. 

Da je u bila u veoma lošem stanju govori i to što se njen sin toliko uplašio da je mislio da će njegova majka umreti

Iz bolnice je izašla posle 20 dana, i to sa hodalicom zbog atrofije mišića. Nedavno je pevačica bila gost emisije „RTS Ordinacija“ u kojoj je govorila o tome kroz šta je sve prolazila i kakve je bolove trpela. Ono što su svi primetili jeste da je ta situacija umnogome uticala na to da se pevačica promeni u licu.

Naime, za razliku od fotografija koje je objavljivala na Instagramu, sada se može videti da joj je lice natečeno i naduveno. 

Iako Olja kaže da nikada nije imala zdravstvene probleme, ovaj ju je opasno trgao, te je istakla da je uvek važno slušati savete lekara.

- Doktorka kaže da vidi trombove koji su slobodni. Vidi da imam emboliju pluća, tromb je napravio začepljenje. Ne postoji čovek koji se ne boji kad mu kažu da je to tempirana bomba i kada ne možete da se krećete. Ležiš i čekaš da se tromb veže. Sve to vreme se uzima terapija, antiokoagulanti, ali zapravo samo čekaš... Kad je doktor rekao da ne smem ni do toaleta, to je za mene bio kraj. Sve sam slušala - ispričala je Olja u pomenutoj emisiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike