On je "najseksi muškarac godine", a skandali ga nisu zaobišli: Bivša je tvrdila da ju je tukao, kolege iz čuvene serije da ih je maltretirao

09.11.2023

14:57

0

Patrik nije "cvećka" kakvog ga mnogi zamišljaju

On je "najseksi muškarac godine", a skandali ga nisu zaobišli: Bivša je tvrdila da ju je tukao, kolege iz čuvene serije da ih je maltretirao
Patrik Dempsi - Copyright Profimedia

Patrik Dempsi, glumac kojeg je domaća javnost zavolela u seriji "Uvod u anatomiju", proglašen je za najseksi muškarca za ovu godinu, prema izboru magazina "People", koji ovaj izbor ima od 1985. godine. 

Očekivano, nakon ove titule, odmah su krenuli u javnosti da se oživljavaju skandali koji su obeležili život ovog glumca.

Profimedia
Patrik Dempsi

Bivša žena tvrdila da ju je tukao

Roki Parker, žena sa kojom je Dempsi bio u braku od 1987. do 1994. je tokom brakorazvodne parnice tvrdila da ju je glumac tukao.

- Dok smo bili na setu njegovog filma ‘Can’t Buy Me Love’, pretukao me je jer je, kako je rekao, hteo da sazna kakav je osećaj pretući ženu. Bolujem sad od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta - rekla je ona tada, pa priznala i da je tražila stručnu pomoć:

Profimedia
Patrik Dempsi

- Redovno sam odlazila kod psihijatra dok sam bila u braku i pila sam antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem.

Roki je, inače, preminula 2014. godine, u 74. godini od raka grla i pluća.

Imao probleme sa kolegama iz "Uvoda u anatomiju"

Kao što je poznato, Dempsi je u seriji "Uvod u anatomiju" tumačio lik neurohirurga Dereka Šeparda, koji se zaljubljuje u glavnu junakinju Meredit Grej, koju tumači Elen Pompeo.

Nakon 11 sezona, sve je iznenadila vest da Patrik odlazi iz serije, a njegov lik je "ugašen" na brutalan način - smrću koja je posledica teške saobraćajne nesreće. Međutim, nakon šest godina, u 17. sezoni, vratio se na kratko u seriju i to u snovima Meredit Grej. 

Međutim, kako je objavljeno u knjizi "The Inside Story Of Grey's Anatomy", glumac je i te kako umeo da pravi probleme na setu.

Profimedia
Patrik Dempsi

- Ponašao se tako na setu jer je znao da može da zaustavi produkciju i uplaši ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, ali tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorisao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju PTSP (posttraumatski stresni poremećaj, prim. aut.), koji im je on prouzrokovao - prisetio se izvršni producent Džejms D. Periot.

Kako se navodi, Dempsi se sukobio s autorkom serije, Šondom Rajms i koleginicom Elen Pompeo.

U delu iz knjige koji je objavio „The Hollywood Reporter“, izvršni producent Džejms D. Periot objasnio je kako su „kadrovska pitanja“ na kraju dovela do toga da je Dempsijev lik ubijen 2015. godine, na kraju 11. sezone.

Kako je objasnio Periot, serija je stvorila nekoliko priča kako bi pokušala da zadrži Dempsija, uključujući i onu u kojoj će njegov lik ostati u Vašingtonu, kako bi mogao da snima potpuno odvojeno od Pompeo i drugih glumaca zbog loše atmosfere na setu, ali je na kraju odlučeno drugačije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike