Patrik Dempsi o povratku u „Uvod u anatomiju": Hteli smo da ljudima damo nadu i pošaljemo svetu lepu poruku

07.05.2021

13:45 >> 20:24

0

Autor: Marija Mitić

Glumac se na oduševljenje fanova u, kultnoj seriji pojavio prošlog petka, nakon šest sezona

Patrik Dempsi o povratku u „Uvod u anatomiju": Hteli smo da ljudima damo nadu i pošaljemo svetu lepu poruku
Copyright Foto: Profimedia

Glumac Patrik Dempsi pojaviće se u novoj sezoni hit serije “Uvod u anatomiju”, nakon čak šest sezona. Patrik se sada osvrnuo na povratak u seriju u intervjuu za Varajeti, pa rekao da se ne protivi ponovnim pojavljivanjima u seriji.

– Ko zna? Nikad ne reci nikad sa ovom serijom, zar ne – rekao je Dempsi.

– Drago mi je da smo to uradili ove godine, Krista Vernof je odradila sjajan posao pričanja priče. Bio je to sjajan način da damo ljudima nadu –  kaže glumac koji igra jednu od glavnih uloga, doktora Dereka Šeparda.

Dempsi se u ovom intervjuu osvrnuo i na epizodu koja je prošle nedelje emitovana u SAD – u, a koja je iznenadila i oduševila fanove.

Patrik Dempsi Profimedia

– Mislio sam da je to predivan način da završimo. Namera je bila da damo ljudima neku nadu, jer su njih dvoje kultni par. Izgubili smo mnogo ljudi ove godine, pomisao da imamo anđele koji lebde oko nas i brinu o nama je tako dobra poruka u svetu u kome živimo. Tako da je za sve nas to bio prelep kraj ove priče. Zahvalan sam što sam to uradio i srećan što se fanovima svidelo – rekao je Dempsi.

Sedamnaesta sezona kultne serije “Greys anatomy” prikazaće borbu 21. veka, sa KOVIDOM 19. Sezona koju ćemo uskoro i mi imati prilike da gledamo, počela je tako što se Meridit (Elen Pompeo) zarazila koronavirusom, a susreće se i sa porodicom i prijateljima koji su prethodno preminuli, sa Derekom, Leksi Grej, Markom Slounom i Džordžem O’Malijem.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike