Patrik Dempsi se vraća u ,,Uvod u anatomiju"?

21.12.2020

07:31 >> 08:21

0

Publika ga je zavolela kao Dereka Šeparda, a u 11. sezoni i teška srca ,,ispratila, pošto je lik bio ukinut. Međutim, ,,vratio se - u snovima Meredit Grej,

Patrik Dempsi se vraća u ,,Uvod u anatomiju"?
Copyright Patrik Dempsi Profimedia

Brojnim fanovima serije ,,Uvod u anatomiju” i te kako je prijalo da vide jednog od omiljenih, a ukinutih likova, Dereka Šeparda, kog tumači glumac Patrik Dempsi.

Pročitajte još:

On je u 11. sezoni ovog serijala koji se prikazuje već dugi niz godina, iako životna ljubav glavne junakinje, podlegao povredama koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći i preminuo. Međutim, u najnovijoj, 17. sezoni, pojavljuje se u snovima Meredit Grej, koja u razgovorima sa njim pronalazi utehu, tokom bolovanja od korone. Osim njega, inače, Meredit (Elen Pompeo) je sanjala još jednog muškarca kog je izgubila kroz serijal – prijatelja i kolegu Džordža (Ti Ar Najt), a publika ništa manje emotivno nije reagovala i na njegovo ponovno pojavljivanje.

Međutim, prema rečima tvoraca ,,Uvoda”, Patrik se vraća – odnosno pojaviće se još koji put tokom ove izuzetno dramatične sezone, u kojoj glavni likovi predstavljaju lekare u borbi sa kovidom.

– Pred kraj sezone ćete ga videti ponovo – izjavila je za ,,Varajeti” Krista Vernof, ističući da su imali u planu da ,,vrate” i još neka imena koja su prestala vremenom da se pojavljuju.

Patrik Dempsi Profimedia

– Nadamo se da ćemo uspeti u tome. Trenutno nemam više šta da vam kažem na tu temu, osim da nam je to svakako bila ideja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike