Baba Marine Gagić napala Darka Lazića: Sa sinom se ni za rođendan nije slikao (FOTO)

09.11.2023

13:11

0

Folker je u lošim odnosima sa porodicom bivše verenice

Baba Marine Gagić napala Darka Lazića: Sa sinom se ni za rođendan nije slikao (FOTO)
marina gagic darko lazic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić se pre par meseci venčao izabranicom Katarinom, a najveće iznenađenje na slavlju bila je Ana Sević. Naime, ona je došla u pratnji svog sadašnjeg muža i ćerke koju ima sa Darkom. 

Kako je pevač rekao, njegova bivša verenica Marina Gagić nije bila pozvana, ali se podrazumevalo da njihov sin Aleksej prisustvuje, međutim, do toga nije došlo. 

Jasno je da sa njom nije ostao u najboljim odnosima, ali osim Marine uvređena je i cela njena familija, te je sada primećeno da je Marinina baba Živka komentrarisala Darkovu sliku sa ćerkom Lorenom. 

 

 

- Sa sinom za rođendan nema ni otpozadi, jer se nije ni slikao, ni kad su duvale svećice, nije ga bilo sramota - napisala je Živka.

Printscreen/Instagram/darkolazicofficial
 

Podsetimo, nakon što se ponovo oženio, Darko je otkrio da je Marina kriva što mali Aleksej nije bio priustan na slavlju. 

- Marinu sam pitao, znam da ona svakako ne bi došla na svadbu, ona je u drugom fazonu... Izrevoltirana je iz ne znam kog razloga. Rekao sam joj: „Dobro, neka Aleksej dođe, to je moj sin, tu će biti i Lorena", ona je rekla kao: „Dobro, nikakav problem, okej". I, dan pred svadbu, otišao sam po svoje odelo i njemu (Alekseju) sam kupio isto takvo. Zvao sam je da izađe da joj dam odelo, ona kaže: „Za šta, bre odelo". Rekao sam: „Pa za Alekseja, za svadbu". Ona je tu meni odbrusila: „Kakva, bre svadba?!" Sad citiram njene reči, neka se ljuti koliko hoće, jer vidim da je oplela po meni po novinama kako ona nije dobila pozivnicu... - počeo je Lazić u emisiji „Moj dan, Blic dan", pa nastavio:

- Pa, druže, ne možeš da dobiješ pozivnicu kad nisi dobra, da si normalna dobila bi pozivnicu. Ja je pitam: „Kako misliš kakva svadba?" Rekla je: „Ne dolazi u obzir, ne može dete na svadbu". Reko' daj, Marina, nemoj da me zezaš, čoveče, to su gluposti, meni to znači. Rekla je: „Baš me briga za tvoju svadbu" i spustila mi slušalicu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike