Marina Gagić u ludom provodu na nastupu Barbare Bobak: Bivša verenica Darka Lazića nije bila sama!

21.09.2023

11:45

0

Sve njene pesme zna

Marina Gagić u ludom provodu na nastupu Barbare Bobak: Bivša verenica Darka Lazića nije bila sama!
Marina Gagić - Copyright ATAImages/ A.A.

Barbara Bobak, nekadašnja izabranica Darka Lazića, na tradicionalnom Šabačkom vašaru napravila je opštu feštu. 

U publici, na iznenađenje mnogih, sve vreme na nogama bila je i pevačeva pređašnja verenica, Marina Gagić, s kojom on ima sina Alekseja.

Marina je sve njene pesme znala i nije prestajala da peva ni kada je ona izvodila hitove drugih izvođača. Društvo su joj, piše dalje „Telegraf", pravile prijateljice, ali nema koga nisu iznenadile svojim pojavljivanjem. Naime, dugo se spekulisalo da je Barbara romansu sa Lazićem bila započela još dok je on bio u vezi sa Marinom, sa kojom je dobio naslednika, te da one i nisu u posebno dobrim odnosima.

- Ne, on je možda za novine bio sa Marinom, on je tako pričao, oni su se početkom godine razišli; ona je otišla i nisu uspeli da se dogovore kako će to da se javi medijima i bio je u fazonu: „Sve je okej, sve je super, sve je divno" i onda je ona na svoju ruku rekla da oni nisu zajedno. Oni jako dugo vremena nisu živeli zajedno pre nego što smo se nas dvoje uopšte upoznali, a kamoli krenuli u vezu. Meni je moj drug Peđa koji je njegov kum, kad sam mu rekla da Darko i ja imamo neku komunikaciju, rekao: „Okej, ali pripazi, ne znam, nisam ga pitao da li je on sa tom svojom devojkom ili ne." Pitala sam ga, rekao mi je: „Mi odavno nismo zajedno" i to je to - pričala je Bobakova onda za medije.

Danas, njih dvoje nisu ni u kakvom kontaktu, a Darko maksimalno uživa u braku sa Katarinom.

Katarina i Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonsu video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike