Gde je nestala pobednica "Zvezda Granda" Slavica Angelova? Đorđe David joj je bio mentor: Raskinula sa dečkom, a sad snima pesmu

08.11.2023

08:30

0

Posle pobede, gotovo da je nestala iz medija

Gde je nestala pobednica "Zvezda Granda" Slavica Angelova? Đorđe David joj je bio mentor: Raskinula sa dečkom, a sad snima pesmu
Slavica Angelova i Đorđe David - Copyright ATAImages/A.A.

Đorđe David izjavio je kako veruje u Slavicu Angelovu, prethodnu pobednicu "Zvezda Granda", o kojoj se gotovo ništa nije pisalo otkako je trijumfovala.

Kako joj je roker bio mentor, upućen je u njen poslovni, ali i privatni život, te je ispričao šta se s njom dešava posle velikog takmičenja. S obzirom na to da se već godinama poteže pitanje pravih zvezdi posle ovog muzičkog šou programa, Đorđe ističe da je Slavica i te kako aktivna, pa se dotakao i njenog ljubavnog života.

Na početku razgovora za 24sedam, David nam je rekao da Slavica radi na pesmi sa jednim kolegom iz Makedonije.

- Trenutno radi duetsku pesmu sa kolegom iz Makedonije, izaći će obe verzije, i na srpskom i na makedonskom. Sigurno će se potruditi i oko promocije pesme čim izađe - kaže Đorđe.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David i Slavica Angelova

 

"Nastupaće i u Americi"

David ističe i da Slavica ima mnogo nastupa, uprkos tome što je posvećena studijama medicine.

- Slavica dosta nastupa u Nemačkoj i drugde, a uskoro će imati nastupe čak i u Americi. Ima gostovanja kako sa bendom, tako i sa Ivanom Peters. Pored toga, Slavica studira Medicinski fakultet, ja joj se divim kako sve "hendluje", kao i na koji način razmišlja, veoma je vredna - izjavio je David, i dodao kako nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" aktivno trenira i posvećena je ishrani.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David i Slavica Angelova

 

"Nije više u nekoj priči sa kolegom"

Mediji su pisali da je Angelova u vezi sa kolegom iz takmičenja, Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, ali oni nisu bili radi da pričaju o tome. Roker nam je otkrio kako to i nije bilo mnogo ozbiljno, ali da je postojala neka ljubavna priča između njih dvoje.

 

 

- Ona sa kolegom nije u vezi. To sa Veslanom je bila klinačka simpatija, tačnije, bila je posledica vremena koje su proveli zajedno. Zaista nije bilo ništa ozbiljno, i prekinuto je - zaključio je David.

ATAImages/Antonio Ahel 24sedam
Đorđe David, Slavica Angelova i Džejla Ramović

 

"Želim joj Džejlin uspeh"

Muzičar je pomenuo i uspeh bivše pobednice "Zvezda Granda" Džejle Ramović, i uporedio je sa svojom kandidatkinjom.

- Voleo bih kada bi Slavica dostigla bar 70 odsto uspeha koji je Džejla ostvarila - zaključio je Đorđe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike